reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

reklama
Sensi miałaś szcząscie mieć taką nianie - babcie. Widać że ją bardzo kochałaś. Czasami się zdaża tak, ze osoba wcale niezpokrewniona staje się członkiem rodziny i wydaje się jakby była w niej oddawna. Ja mam przyjaciułkę, z którą znamy się od dziecka i ona jest dla mnie jak rodzona siostra:tak:

Witaj Monik75!!!! to cudownie, że czujesz się lepiej :-) bardzo się cieszę
Sensi - oczywiście, że są wspaniałe cudowne nianie, np. moją siostrzenicą opiekowała się wspaniała pani Krysia, poza czułością miała wspaniałą umiejętność rozmowy z dzieckiem. Myślę, ze to bardzo duża jej zasługa, że Oliwka jest taka zdolna i rozgarnięta.

A teraz muszę się Wam pochwalić, że dostałam zaproszenie na bal karnawałowy w sobotę:tak::tak::tak: jako gość specjalny z osobą towarzyszącą oczywiście:happy::happy:. Idę-całe szczeście, że moje "wyjsciowe" ubranka jeszcze na mnie pasują;-)

Kobitki jak ubieracie się na codzień:confused: ja jestem spodniarą ale nie ubieram się sportowo tylko w miarę elegancko, ale bez przesady i dośćluźno:cool2:

witam...
u mnie niestety czerwono :-(.... wiec pojde sobie pouzalac sie troszke i wroce jak mi z lekka przejdzie.... coz koniec pazdziernika tez jest fajny, sama sie wtedy urodzilam ;-)...

Ewo nawet koniec grudnia jest fajny-ja się wtedy urodziłam:happy::happy: Trzymaj się.
do konca grudnia to bym wolala nie musiec czekac :laugh2::laugh2::laugh2:...

kazdy termin jest fajny,a im blizszy tym lepszy....;-):tak::laugh2:...
nie jest ze mna tak zle,ale jak zawsze ciut przykro....
poprawilam sobie suwaczek i szykuje sie na 25 dniowy cykl...

dzień dobry Ewo - przykro mi, ale cieszę się, ze nie przeżywasz tego zbyt mocno. A czemu na 25 dni?
Sensi - ten bal to z pompą chyba będzie co?

Carioca77- bo ostatnie dwa cykle byly praktycznie 25 dniowe... wiec zmienilam... a jak twoja wizyta i USG?
Sensi- a ten bal "normalny" czy przebierany? ja bym chciala kiedys pojsc na przebierany i bym sie wystroila w cos z epoki wojny secesyjnej... uwielbiam krynoliny....
Monik75- te puzzle to super pomysl...
Kajuniu- bedzie dobrze...

reklama
Do góry