reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

reklama
Sensi miałaś szcząscie mieć taką nianie - babcie. Widać że ją bardzo kochałaś. Czasami się zdaża tak, ze osoba wcale niezpokrewniona staje się członkiem rodziny i wydaje się jakby była w niej oddawna. Ja mam przyjaciułkę, z którą znamy się od dziecka i ona jest dla mnie jak rodzona siostra:tak:

Witaj Monik75!!!! to cudownie, że czujesz się lepiej :-) bardzo się cieszę
Sensi - oczywiście, że są wspaniałe cudowne nianie, np. moją siostrzenicą opiekowała się wspaniała pani Krysia, poza czułością miała wspaniałą umiejętność rozmowy z dzieckiem. Myślę, ze to bardzo duża jej zasługa, że Oliwka jest taka zdolna i rozgarnięta.

A teraz muszę się Wam pochwalić, że dostałam zaproszenie na bal karnawałowy w sobotę:tak::tak::tak: jako gość specjalny z osobą towarzyszącą oczywiście:happy::happy:. Idę-całe szczeście, że moje "wyjsciowe" ubranka jeszcze na mnie pasują;-)

Kobitki jak ubieracie się na codzień:confused: ja jestem spodniarą ale nie ubieram się sportowo tylko w miarę elegancko, ale bez przesady i dośćluźno:cool2:

witam...
u mnie niestety czerwono :-(.... wiec pojde sobie pouzalac sie troszke i wroce jak mi z lekka przejdzie.... coz koniec pazdziernika tez jest fajny, sama sie wtedy urodzilam ;-)...

Ewo nawet koniec grudnia jest fajny-ja się wtedy urodziłam:happy::happy: Trzymaj się.
do konca grudnia to bym wolala nie musiec czekac :laugh2::laugh2::laugh2:...

kazdy termin jest fajny,a im blizszy tym lepszy....;-):tak::laugh2:...
nie jest ze mna tak zle,ale jak zawsze ciut przykro....
poprawilam sobie suwaczek i szykuje sie na 25 dniowy cykl...

dzień dobry Ewo - przykro mi, ale cieszę się, ze nie przeżywasz tego zbyt mocno. A czemu na 25 dni?
Sensi - ten bal to z pompą chyba będzie co?

Carioca77- bo ostatnie dwa cykle byly praktycznie 25 dniowe... wiec zmienilam... a jak twoja wizyta i USG?
Sensi- a ten bal "normalny" czy przebierany? ja bym chciala kiedys pojsc na przebierany i bym sie wystroila w cos z epoki wojny secesyjnej... uwielbiam krynoliny....
Monik75- te puzzle to super pomysl...
Kajuniu- bedzie dobrze...

reklama
Do góry