Podróż mineła bez przygód (nie licząc podwinięcia się spódnicy w toalecie i paradowania z okrągłymi czterema literami na wierzchu
). Plamienie nie pojawiło się już od wczoraj i mam nadzieję, że już nigdy się nie pojawi :-)
Wiecie co, ja jak tak naopowiadam takie najczarniejsze wersje, to tak jakbym odczarowywała.
Kaczusiu - no to kawał chłopa/baby! Wspaniałe przeżycie - byłaś z przyszłym tatusiem na usg? Bo mój chciałby zobaczyć dzidziołka, a i mnie by było nawet raźniej, ale nie jestem pewna czy przy usg transwaginalnym praktykuje sie opcję osoby towarzyszącej.
Ewa - a jak się czujesz? u nas jest niesamowicie chorowity okres, strach nos z domu wyściubić. Z moich znajomych to w każdym domu któś chory
Najka, Ewa - działajcie dziewczyny! Testowanko za 2 tygodnie?
Antilko - dzielna jestes babeczka i cieszę sie naprawde, ze jestes w dobrej formie - ale powiedz no - nie pracujesz po nocach?
Arabella - hop hop!
Sensi - fajne spodenki! Pewnie bedziesz w nich super wygladac, ciekawe jaki masz juz brzuszek - widać juz, prawda? Sensi, a propos wyrobow pochodzenia zwierzecego - to mam pytanko - jaki jogurt naturalny cenisz sobie najbardziej? Ja uwielbiam Bakomę, ale ciekawa jestem opinii fachowca :-) A te aktimele - to uwazasz, ze warto? Bo ja jakos mysle, ze jak sie jogurt naturalny je to na jedno wychodzi.
Vonka, Alek, Anusienka, Lastrada - :-) co u Was dziewczyny?
No i pozdrowionka dla wszystkich niewymienionych!