reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Sensi- zgadzam sie z toba... biodrowki moim zdaniem leza na ciezarnych ladnie jak sa w drugim trymestrze i sa jeszcze w miare mlode i tylko poza praca:tak:.... u mnie odpadaja ze wzgledu na "urode" mojego brzuszka jeszcze przedciazowego:laugh2::laugh2:..... tzn. juz teraz ciut duzego;-)

reklama
Witajcie!
Właśnie wróciłam z pracy!

Kajuniu! Wszystkiego najlepszego, pięknego czasu z maleństwem w brzuszku oraz szczęścia i zdrówka dla całej rodzinki!

Antilko w pracy było nawet nieźle, chyba jednak odpoczęłam trochę i dzieci też, bo naprawdę fajnie się z nimi pracowało!:-) A jak Ty dzisiaj? Nie będziesz już miała takich maratonów 24-godzinnych? Do lekarza w przyszły poniedziałek? Antilko przesyłam krzepiące uściski (( )), postaraj się być dobrej myśli...:happy:

Sensi więc już masz coś z ubrania ciążowego!:-)

Ewo zadzwoniłaś? Nie miej wyrzutów, rzeczywiście dziś im nie pokomplikujesz życia, a sama odetchniesz (pod warunkiem, że nie będziesz bardzo szaleć ze sprzątaniem!:-D). Działacie w związku z "Time to ovulate"?;-)

Carioca napisz jak u Ciebie!

Co do obiadku ja muszę zaraz sie za niego zabierać, ale może jeszcze troszeczkę na forum!

Sensi takie tu rzeczy wypisujesz, że jestem coraz bardziej głodna!:-D

reklama
A Ty Sensi już pewnie zaraz idziesz do domku na ten pyszny obiadek? Smacznego!:-)Może jedzą,a ja jeszcze nie mogę jeść, bo najpierw musze zrobić!:-(

Do góry