reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

reklama
witajcie.... u mnie znowu zima... sypalo cala niedziele... a ja dzisiaj postanowilam zadzwonic do pracy,ze chora jestem i zostaje w domu... wezme sie za ostre sprzatanie,bo ostatnio nie mialam na nie ani czasu ani ochoty... tylko nie wiem co powiedziec,bo jeszcze nigdy nie dzwonilam,ze jestem chora....

Ewo to moje zwolnienie w ciaży było moim pierwszym zwolnieniem z pracy;-). w Polsce można dostać tzw.urlop na żadanie-po prostu dzwonisz i mówisz, że nie przyjdziesz;-).

Antilko dlaczego miałabyś się dowiedzieć, że nic z tego:confused::confused::confused:

Sensi- u nas chyba tez,ale ja pracuje jako niania w prywatnym domu i dzwonienie,ze jestem chora robi duzo zamieszania.... ale dzis nie mam wyrzutow sumienia,bo sa dziadkowie i ciotka z wizyta i moga powozic dzieciaki do szkol i na zajecia poza szkolne.... a mnie sie przyda wolne,tymbardziej,ze mam az 2 dni platnego chorobowego i jeszcze ich nie wykorzystalam,a pracuje u nich juz prawie rok.... jest mi tylko glupio dzwonic.... i taki urlop na zadanie to raczej zalezy od szefa.....

Sensi - nie denerwuj się - ja tez nie mogę się zalogować na allegro - więc chyba nikt nie może, w związaku z czym chyba nikt Ci ich nie podkupi.

Sensi- wysoki stan i bedzie ci w nich cieplo.... biodrowki sa ok jesli sie komus podobaja i ma ladny brzuszek ale latem...

reklama
Ewo w moim wypadku biodrówki odpadają, bo jezeli wszystko będzie ok.to pewnie będę pracowała jak najdłużej i z gołym pępem:happy::happy: raczej nie wypada;-);-)

Do góry