reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

reklama
Hej, ja też wpdłam na małe przywitanko :-)

Sensi super te Twoje porteczki ;-)
Kaczusiu :happy: mam nadzieję że kiedyś ja tez poczuję taki łzy na policzku.
Lastardo nie dosc ze jakies niefajne chumory to jeszcze wysypka? No nie, tak nie może byc i mam nadzieję ze to chilowe.
Najko ja też myslę ze to tylko i wyłącznie plamienie okołoowulacyjne - tym bardziej że jak pisze Carioca ten castagnus "wzmaga owulacyjne odczucia"

Ja wczoraj byłam u mojego gina, czekam na wynik cytologii. Poczieszył mnie :) wciaz mi powtarza ze wcale, ale to wcale nie jest za pózno i że będzie ok.

Pozdrawiam Was serdecznie i idę się szykować do wyjscia. Mam dzis szkolenie dzięki czemu mogłam pospac. Wpadne wieczorkiem. Pa.

Witam się ponownie :happy:

vonko ;-);-)

Carioca
kupując jogurt przyglądnij się opakowaniom jogurtów,których terminb ważności właśnie upływa: wypukłe wieczko swiadczy, że fermentacja przebiega tam prawidłowo i faktycznie są tam żywe bakterie:happy:. I kupuj jogurty tylko takich marek:happy:. A pisanie na jogurtach, że zawierają kultury bakterii lactobacillus itp. jest wprowadzaniem klienta w błąd, bo każdy jogurt je zawiera:-). Zauważ, że na niektórych opakowaniach nie ma napisu "jogurt" a np. tylko "polskie smaki" i to nie jest jogurt tylko tzw. deser mleczny a opakowanie łudząco przypomina jogurt:tak::tak::tak:. a ja preferuję maślanki-zawierają dużo białka,wapnia, lecytyny,bakterie fermentacji mlekowej i niewiele tłuszczu:happy::happy:. Polecam:happy:

a słyszałaś o analogach sera:confused:. Nie wiem, czy wiesz, że nie każdy żółty ser jest żółtym serem:szok::szok:

Ewo aspiryny nie podaje się dzieciom do 12 roku życia ze względu na możliwość wystąpienia tzw. zespołu Reye'a. Kobiety w ciąży też nie mogą brać salicylanów.
A co do codziennego stosowania aspiryny w starszym wieku-jest w rtym sporo racji (chroni przed zawałem poprzez przeciwdziałanie powwstawania skrzepów oraz chroni stawy):happy::happy:

vonka ja Tobie zycze tego z calego serca.

Zdjecia niby mam ale jak zeskanowalam to nic nie widac, moze moj maz zrobi to lepiej bo ja tam nigdy nie wiem jak takie zdjecie ulepszyc. Jak tylko bedzie ogladalne to napewno tu umieszcze.

Ja tez tylko sie witam i zmykamy do makro na zakupy.

Sensi - dzieki za cenne info, przerzucam sie na maslankę! Z tym serem tez mnie zaskoczyłaś, musze to przekazac mojemu chłopu, bo to fan(atyk) serów żółtych... Chociaz wlasnie mnie zaskoczyl, bo mu o tym powiedzialam, a on mowi - ze wie! Ale na zoltym serze to on sie zna :-)

Kaczusia - poczekam, ale mam nadzieje ze nie zapomnisz i wkleisz!

Vonka - milego szkolenia :-) lekarz Cię nie pocieszał, tylko jakiś normalny był, dzięki Bogu, chyba zgłupialas, za stara...

Miłego dnia!

Witam
Ja tylko na chwilkę. odebrałam wyniki zeszłotygodniowej betki: 29.550!
Poza tym mdli mnie od rana do nocy okropnie. Nie mam siły zajmować się Michasią. Dzwonię dzisiaj umówić się do lekarza.
Pozdrowionka dla wszystkich trzydziestek!

A ja juz wyszkolona (na dzisiaj:-), bo jutro też jadę)
Jejciu jaki przystojniak wykładał.............:cool2: wogóle było bardzo miło choć tematyka skomplikowana :baffled:
Teraz siedzę tu sobie grzecznie bo mój mąż wraz z hydraulikiem demolują naszą śliczną kuchnię :dry: kują scianę bo pekła jakas rura...cholera jasna! Ciekawe czy dam rade dzisiaj opanowac ten zywioł?

Arabella betka cud-miód :happy: Mdłosci troche mniej fajne ale czego sie nie wytrzyma dla dzidzi ?:laugh2:

reklama
czesc dziewuszki:)
jestem, jestem, nie zapomnialam o was;-) ale takie elaboraty ostatnio piszecie, ze nadazyc nie moge za wami:-D
vonko, przystojniak powiadasz wykładał:confused::laugh2: hmm, super, milo sie slucha i patrzy na takiego:-p:-Dno i dobrego masz lekarza:tak:
arabella, piekna betka:-):tak:
najka, a ładnie to tak bez porozumienia z lekarzem brac leki??:cool2: wiesz, ja tez sie zastanawialam nad braniem castanusa, nawet sobie kupilam i chcialam brac w zeszlym cyklu, ale w koncu nie wzielam i lezy. na nastepnej wizycie u gina spytam sie czy jest sens to brac. fakt, ze to tylko ziolowy lek, ale zawsze lepiej pogadac z ginem. A te plamienie to pewnie okoloowulacyjne, skoro takie ci sie zdarzaly. wiele kobiet je ma i to zupelnie normalne:tak: mnie boli podbrzusze tak na owu ale tescior z dzisiaj i wczoraj negatywny:-p
Ewa, fajnie tak czasem sobie nie pojsc do pracki i poleniuchowac:tak:
Carioca, plamienia na pewno sie juz nie powtorza:tak: a zdrowko juz lepszejsze, tak?
Antila, buziole:-)
Alek, no pewnie, ze to ostatni cykl starankowy:-D za niedlugo zrobisz piekny tescik z dwoma krechami:tak:
sensi, fajne portaski:-)
pozdrawiam was wszystkie, zmykam do kuchni cos upichcic:tak: milego popoludnia

Do góry