reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Dziekuje za miłe powitanie, widac ze tutaj jak w rodzinie :)

Carioca - piekne ziarenko na zdjeciu, zapatrzylam sie...:)

Jezeli chce sie ryczec...to nalezy to zrobic Kajunia :)
Takie wylanie lez na zewnatrz pomaga....ja czasami nawet szukam sobie celowo powodów...np. dokuczajac mężowi;):-D

Wlaściwie jestem w trakcie badan...gdyz jestem szczesliwa posiadaczka kota domowego...a jezeli chodzi o szukanie dni płodnych (temperatura) to zawsze kiedy te dni nadejda mam silne bole brzucha...nie przed okresem tylko wlasnie w trakcie trwania cyklu, jakby cały ten proces jajeczkowania wywolywal u mnie wybuch wulkanu....​

Pozdrawiam i głowy do góry :)

ps...czy to w jakim miesiacu dzieco przyjdzie na świat ma znaczenie? (procz znaku zodiaku?)​

reklama
Sensi - a czy ja widziałam zdjęcie usg z Twojego 7 tygodnia? Ktoś się chyba będzie miał bęcki, zapomniał nam tu wkleić! A moja dzidzia juz nie ma 6 mm tylko dzis to będzie 7 mm i tez jest duża!

AgA - w którym miesiącu się dzidzia urodzi - to moim zdaniem nie ma znaczenia, są jakieś koncepcje, ale ja w nie się nie zagłębiam.

Witam kochane 30 steczki. Wszystkich nie sposób wymienić.
Carioca, Sensi - cieszę się że wasze fasolki się dobrze rozwijają.
Pozdraawiam nowe staraczki, tutaj na pewno nie będziecie się nudzić.
Vonko - napisz kiedy masz wizytę w PROVICIE będę trzymać kciuki.

Jeszcze raz pozdrawiam i fluidki dla staraczek:

~~º٭*~~ﻣ~~٭*~~º٭*~~ﻣ~~٭*~~º٭*~~ﻣ~~٭*

Sensi - i ja podpatrzyłam Twoją fasolinkę :tak: jest prześliczna :tak: a mam pytanko do Ciebie odnośnie tych zdjęć - 1 zdjęcie w którym dniu cyklu miałaś robione :confused: może pamiętasz :confused:

Kajuniu pierwsze zdjęcie było robione 4 dnia po terminie spodziewanej @;-) (@ miała przyjść w sobotę a ja usg zrobiłam w środę; cykl 28-dniowy)

witam...
Carioca77- super zdjecie i chyba udalo mi sie zobaczyc malego "lokatora" twojego brzuszka :laugh2:...
AgA- witaj u nas.... miesiac w jakim sie urodzi dziecko nie ma absolutnie znaczenia.... my tu sobie tylko nawzajem kibicujemy i planujemy zalozyc odpowiednie watki gdy juz sie doczekamy fasolki i co cykl zmieniaja nam sie plany w tym wzgledzie.... ;-)

dziewczyny zaczynam byc zdesperowana i zastanawiam sie powaznie nad zakupem testow... co o tym myslicie? czy moze powinnam sie jeszcze skupic na mierzeniu temperatury? i czy powinnam kupic moze nowy termometr z dwoma miejscami po przecinku?
poza tym leniu****e jak trzeba :laugh2:... wczoraj zabralam sie za szycie i nic mi nie wyszlo,bo maszyna nie chciala wspolpracowac ze mna :laugh2::laugh2:... a dzis mam wizyte znajomej i bede sie chwalic moim domkiem a nastepnym razem ona bedzie sie chwali swoim,bo tez sie przeprowadzila do nowego...

milego dzionka!

Hej dziewczyny!
Lublin nieźle zasypało! Jestem szczęśliwa, że już w domku się grzeję!

Carioca piękna fasoleczka!:-) Dzięki za odpowiedź o castagnusie.U swojej ginki długo nie będę, a chciałabym spróbowac z castagnusem od początku cyklu, ale zobaczę...

Antilko czy wiesz co wczoraj napisałaś?
Cytuję:"Najko suuuuuuuper, że dzidzia pięknie się rozwija:-) :-) :-)" !!!
Wiem, że miało być do Carioci, ale oby to było prorocze!:-D

Kajuniu popłacz, jeśli to ma Ci pomóc , ale nie zmienia to faktu, że masz bardzo ładny wykresik!:-)

AgA też mam kotka, a badania na toksoplazmoze ujemne. A jaki jest Twój kotek? Uwielbiam je i wszedzie wypatrzę, żeby się pozachwycac i zagadac do nich. :laugh2:

Lastrada dzieki za fluidki!

Ewo najlepszy jest termometr owulacyjny i taki wystarczy. Masz owulacyjny, czy zwykły? A tempka to dobra wskazówka! Z testami owulacyjnymi spróbowac możesz, mi w tym cyklu jakoś nie bardzo pomogły. Chociaż domyslam się, ze owu była w okolicy dnia, kiedy kreska testowa najmocniejsza była, 2 dni temu. Bo tempka też na to wskazuje (od wczoraj wzrost).
Pozdrowionka!

reklama
Dziendobry:-) :-)

Carioca fotka pierwsza klasa:-D Ja też się zapatrzyłam na Twoja Kropeczkę.:tak: :tak:
Lastrado jestem umówiona w PROVICIE dopiero 13 lutego po południu. Myślę o tej wizycie już teraz z lekkim niepokojem.....::confused: i troche sie boję co tez mi tam powiedza. Ale pojadę napewno.

Pozdrawiam wszystkie bywalczynie tego wątku:-)

Do góry