Melduje sie !!! Wracam na forum na stałe
Przed ślubem napięta atmosfera bardzo wszyscy mnie strasznie wkurzali zwłaszcza maz bo ciagle narzekał a mało przygotowywał , to ze tamto mu sie nie podoba to ze nie chce oczepin a finalnie jak zwykle chodził zadowolony i bardzo dumny ze to wlasnie jego wesele takie fajne
(mamy tak zawsze najpierw duzo marudzenia a potem zadowolenie / chyba muszę przywyknąć )
w każdym bądź razie wszystko pięknie sie udało niczym nie musieliśmy sie martwić bo nasi świadkowie zadbali o wszystko doskonale! (Dostali ode mnie listy zadań hehe z którymi pomykali cała imprezę ) wszyscy sie ze mnie śmiali i z tych list ale dzięki temu każdy wiedział co i jak a i my mogliśmy sje bawić
zreszta świadkowie rowniez dobrze sie bawili
)) chyba większości sie podobało , imprezka skończyła sie o 5 my byliśmy o 6 w hotelu
następnego dnia wyszła spontaniczna imprezka ktora przeciągnęła sie do 4 ale ja dałam rade tylko do 2
w niedziele przygarnelismy jeszcze przyjezdnych wiec impreza trwała od czwartku na slasku impreza związana z trzaskaniem szkła na szxzescie młodych , potem wesele i imprezki slubne wiec impreza 4 dniowa, i powiem Wam ze to był ostatni moment na takie weselichp bo teraz był nie dała rady
Od pn nie było podróży poslubnej tylko poszukiwanie wózka maz miał urlop wiec sie najezdzilismy, idealnego nie znalazłam ale cos tam wybraliśmy No i cała wyprawkę musiałam zrobic , na czesc rzeczy jeszcze czekam bo zamówione ale czas oczekiwania , wiec jeszcze zaciskam nóżki by nie rodzic
lozeczko stoi juz skrecone teraz tylko poprac posciel
ale dzis mam lenia bo boli mnie brzusio jak na okres...
No nic ide nadrabiac
Aniak śmieciara Zlitowała sie przyjeżdżają o 6 ... Chwile potem wstajemy i tak ja robić śniadanko wiec tragedii nie ma
Duży Patryk juz nie ma co!
Jak kochana opuchlizna mam nadzieje ze lekarze szybko pomogli !
Jak roczek ske udał?
Muma, tere jesteście z Łodzi ? Mój maz sie tam urodził
mam tam teścia
Pięknaszyszynia mam nadzieje ze sutki juz sie pogoily
Hehe to pierwszy zając za Wami i teraz bedzie częściej przygotuj sie ;*
Bardzo zdrowe podejście do wesela z maluszkiem
Gratulacje pierwszego mama
))
Muma dobrze ze Olkowi sie nic nie stało od tego plota!
Oby z wycinkiem ok~ kciuki zaciskam , Nio i bardzo dobrze sie skończyło
)))
Jak pomyśle o powrocie do pracy to mi sie złe robi a jeszcze mojego szczescia nie ma na świecie ... Wiec nie potrafię sobie wyobrazic co przeżywacie!
Ja dzis pierwszy dzien lenienia ale tylko dlatego ze czyje sie fatalnie ostatnio dostałam antybiotyk od niedzieli przyjmuje na bakterie w moczu a dzis umieram brzuszek boli jak na okres, goni do kibelka, i plecki rwą wiec śpię non stop ;( starając sie nadrobić
Kochana dobrze ze potrafisz sje śmiać i mam nadzieje ze siniak zejdzie szybko!
Tere to super ze tata tak rozsądnie podszedł do tematu! A Tymek musi byc chochlik jak Mamcia taka aktywna
))) to moze jak lubi na golasa to warto go zaczac odpieluchowac ?
Mam nadzieje ze z tata ok!
I cio spotkałas złodziejki kubeczków ?
Aleksis kochana nie zrażaj sie, przystawiaj jak najcześciej - bedzie dobrze .
Dobrze Żr sama sie opamietalas my nie musimy Ci zwracać uwagi sama to widzisz
my bedziemy Cie wspierac
widzę pierwsze sukcesy juz za Tobą ;*
Gochson Tobie mozna teraz wszystko bez wyrzutów
))
Pięknie ze ba badaniach wszystko dobrze
z reguły faktycznie dziewczynki sie wstydzą
fajnie miałabyś parke
Do porodu to mozna sie jakos przygotować ? A taj poważnie to mam mega stresa... Czy dam rade
Zuzanka mhm smaka robisz z tym ciachem
Katiuszka i kiedy powrot ?
Koko bosko ze wypoczelas
jak powrot ?
Gatto witaj i Ty
super ze wypoczelas! O i spotkałas sie z Katiuszka super
Apeopos mówienia do teściów na pan pani ja do moich dalej mowię bo nie pozwolili mowić ani mamo tato ani po imieniu wiec nie bede sama se wybierać
jak powrot do pracy ?
Calinka witaj
Ani84 witaj i Ty
Ania79 witaj
Kurcze długo mnie nie było ;o
Uf skończyłam
a teraz lecę pod prysznic obiad mam z wczoraj o 17 przychodzi pan z banku komórek macierzystych zobaczymy ktora opcje weźmiemy wczoraj widzieliśmy sie z progenisem ... No nic miłego wieczorku kochane odmeldowuje sie do pozniej ;* teraz eM Wu
po zmianie nazwiska heheh
Buziaki kochane !