reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Hejka,

No udało mi się właśnie uśpić Olka, w nocy spał bez problemu, ryczał, że chce na dwór ale poszliśmy po prostu na dłuuugaśny spacer w wózku , marudził trochę no ale teraz zjadł i chrapie:tak: Wieczorem ściągamy ten opatrunek no i czekamy na wyniki..

Jest duszno masakra u nas, a my się dziś wybieramy na cmentarz bo dziś miałaby urodziny moja teściowa.. Zawsze robiła nam pyszny obiadek i zawsze były lody bo to upał taki jak dziś...:-( Tak rozmawialiśmy wczoraj z eMem, że to być może niedorzeczne troszkę obchodzić urodziny osoby, która nie żyje ale musimy i już...

zuzanka - to kiedy i dokąd w końcu startujecie ?? Kciuki trzymam za pogodę no i za super wypoczynek, czekamy na zdjęcia ***:tak:

Gochson - ano jest zakręcenie i ślamazarność taka specyficzna w ciąży, na szczęście trochę to potem się zmienia na lepsze, nie ? Choć wiecie, gdzieś kurka czytałam (ale cicho sza), że z każdą ciążą ginie ileś tam komórek mózgowych bezpowrotnie:szok::-D Dlatego pewnie co poniektóre tutaj nie chcą drugiego dziecia :-p

Słyszałyście o tym samolocie zestrzelonym przez ruskich ?? No tragedia, ludzie na wakacje lecieli sobie ... I tyle dzieci...:-(

Miłego dnia Dziewczynki i już weekendu, jutro z rana jedziemy najpierw do fryzjera ja i Jula a potem wszyscy razem na wyprze:-):-)
Paaa !!!

reklama
Witajcie Dziewczyny,
chicałam zyczyć miłego wieczoru i weekendu.

Gochson Wyników M. jeszcze nie ma, mają byc za ponad tydzień, co oznacza, że pewnie odbierzemy je dopiero po urlopie...:no::angry:
Póki co chyba zaczyna mnie boleć brzuch i nawet nie wiem, kiedy dostanę @, planowo niby ok. 30.7,ale wydaje mi sie, że przez wyjazd miałam wcześniej owu...
Mam takie głupie pytanie niedoświadczonej Staraczki: kiedy czułyście pierwsze objawy ciąży i jakie one były? Czy moge pomylić bóle w podbrzuszu i bolące piersi (objawy przed @) z ciążowymi? Czy jeszcze za wcześnie, żebym cokolwiek czuła? Nie chcę się nakręcać, testowac też nie będę w tym miesiącu, bo przytulanie było raz i spontanicznie, że nawet nie wiem kiedy była owu, chociaż brzuch mnie akurat wtedy bolał i był płodny śluz.

Thank you from the mountain ;-):-p

Buziole!!!!

Lili trzymam &&&&&&& bo pierwsze objawy ciazy nie roznia sie niczym od nadchodzacej @ wiec szanse sa. A jeszcze jak byl spontan to ho ho ho :)

Szyszka Timek ma się ekstra, wygibus jeden niemożliwy...hehehehehe....
Przyjaciele nie lubią ogólnie dzieci, nie chcieli mieć z tego powodu, jak i również z powodu odpowiedzialności, czego uważają że im brakuje, no i chyba ciut tak jest, no i tak jakoś oni nie chcieli i już. Jedyne dziecko które lubią to jest Ti.
A konkurs wiem wiem że ci nie odpisałam, ale jakoś ostatnio czytam a nie piszę... brak czasu, na tyle co mam do opisania...hihihi
Konkurs to jedno wielkie oszustwo. Salony (czytaj stare wygi)w necie i na fejsie dawały info, że jak wyślesz smsa na nich to masz 10min solki gratis lub henne lub inne bajery. Więc raczej nie jest to uczciwe. Ja nie będę się zabijać i za darmo zapierdzielać. Dziewczyny też, szkoda by mi ich było. Za dużo mamy pracy płatnej, żeby na charytatywną sobie pozwolić. Jakbym wiedziała o tym to w życiu do takiego dziadostwa bym nie startowała,

Ani@k ja tam mogę zrobić nalot ale w sierpniu. Urlop mam od 2 ego sierpnia.

Muma Gatto a no życie przewrotne. Ja tam się cieszę niemiłosiernie. Bo im już równo odpieprzyło na punkcie tego psa potwora. A tak teraz będzie dziecko ważniejsze,a nie ten kundel. W końcu go ustawią normalnie, żeby nie zrobił krzywdy dziecku.
A przyjaciółce już ustawiam. Już nie płacze. Dziś eMowi powiedziała. Cieszy się ogromnie. Widzę że jednak są szczęśliwi.

Muma kurczę ale jajka z tym wycinkiem, ja bym sama się darła i płakała chyba razem z małym.

Gochson
:*

Lili &&&

Resztę baboli całuję.

Tere, łeeee ale w ****ka polecieli, oszuści:wściekła/y:. Kto nam teraz kase odda za smsy :-D uściskaj małego babolka i jeszcze raz STO LAT :*
Gochson, kurcze nie wiem , słyszałam tylko o odklejającym sie łożysku :sorry2:wiec nie pomogę, ale ściskam i oby nie było to nic złego. Odpoczywaj dużo.
Zuzu udanego urlopu, odpocznij troszkę i daj wykazać sie emowi.
Katiuszka odpoczywa, oby tak dalej.

A ja dzis znowu żelazko w dłoń :dry:bajjjj

ps: mój Ptyś ma 7 m-cy:szok:

Szyszka gratki dla Szynki, ze tyle z toba wytrzymal :-D:-D:-D:-D a tak na serio to ladnie glut zasuwa z wiekiem.. :tak:

Tere fere, a to dziadowy jedne! takie oszukiwaczki! wrrr:angry: nooo, a znajomi oszaleja za niedlugo na punkcie dzidziola:tak:

Gochson ja mialam lozysko przodujace (nisko polozone) i dlatego nic nie moglam (sport, noszenie toreb z zakupami, seksik) i cesarke mialam. Ale z tego co wiem, to lozysko moze sie podniesc jak dziec bedzie rosl, wiec na razie sie nie martw:tak:

Hej,

Muma
oj tak mi przykro z powodu Oliego. Biedny Maluszek. Trzymam kciuki za to, aby okazalo sie, ze to nic powaznego i Glut mial juz zdrowa stopke

Lili kciukasy za II

Gochson ja tez nie wiem. Moze pogadaj jeszcze z lekarzem:tak:

Piekna
no pieknie, Szyneczka niedawno sie urodzila i juz ma 7 miesiecy i 2 dni. Calusy dla Szyneczki

Terefere
przykro mi, ze tak wykolegowali Was. Ale kij z nimi. I tak kazdy wie, ze Twoj salon jest The Best!!!!
Ti jest cudowny z tymi zwierzakami! Nie dziwie sie psiapsolce, ze jak sie tak napatrzyla na Timka to zmienila zdanie. Fajnie

Gatto a jak Wasze przygotowania do wakacji?

My jednak jedziemy do Holandii nad morze w poniedzialek, 28 i wracamy w piatek, 4 noclego. To nie jest daleko, a zaczerpniemy energii, slonca i odpoczniemy choc na chwile. Teraz sie ciesze

Ide pod prysznic i do wyrka, bo Zwierzak bedzie wolal: Jesc!!!!

Aleksis fajnie ze jedziecie, zmienisz klimat, może uda Ci sie nieco odsapnąć, od codzienności, em będzie mógł być z Wami non stop to Ci pomoże. My za rok sie wybieramy:-D:-D:-D teraz to szynka miałaby pustynie w ustach, bo tak wszystko smakuje:-D:-D:-D wiec byłoby wiecej mycia, uwazania niz to warte. Całusy dla ssaka zwierzaka :*

Muma
jak wyprze sie udały?

Ja wlasnie usiadlam na alle i kupilam Mieszkowi balkonowy basenik, bo dzis dla ochłody do wanienki go włożyliśmy i było tyle frajdy, wiec myślę ze basenik to strzal w 10!

To ja tez lece ciało schłodzic i moze poczytac ksiazke, em mi kupił BOMBĘ, Korwin-Piotrkowskiej, zna któraś?

Miłego wieczorku.

reklama
czesc

cisza jak makiem zasiał...

ale jeżeli też macie upały i spędzacie większość czasu na zabawie z Maluchem to rozumiem :tak:
my spacerujemy w sumie tylko w cieniu.. musze sie nieźle nakombinowac aby cien znalezc ale w sloncu po prostu się nie da..

Muma jak wyprze????
Szyszka basenik wypróbowany???
Aleksis o to pakowanie przed wami :tak: masz jeszcze Mamę??? Janisek sobie świetnie radzi z jedzonkiem :tak:no i ja nie wiem jak to działa ale On ma już miesiąc????:szok: kiedy????
Katiuszce chyba spodobała się jednak kanapa :tak: mur beton w 4 będą wracać :-);-):-D:tak:
Gatto zobacz jak zleciało.. jeszcze 4 dni.. pewnie dumasz co spakować..
Gochson jak samopoczucie??? laptok naprawiony???
Kok.o zarobiona..
Zuza też się chyba pakuje..
Maiev ???

a ja się muszę pochwalić.. bo Patryś zjada zupki które gotuję :zawstydzona/y:wiem że wcześniej powinnam zacząć ale chyba musiałam dorosnąć do tego.. wczoraj i dziś serwujemy brokułową :happy:

miłego dnia :-)

Do góry