Hej.
My żyjemy, ja ledwo a Mała ciągle ryczy. Pokarmu nadal jak na lekarstwo, jedynie w nocy czasem udaje mi się nie dokarmiac. Lena ma ciągle straszne gazy i wyje i nie śpi. Pediatra polecila zmienic mleko na antykolkowe, może to cos zmieni. A tak w ogóle to wróciłam do PL i rodzinka mi pomaga. Pediatra w DE gadał co innego, tu w PL co innego. Wg Niemców waga jest ok, wg Polki za dużo przybiera na wadze- urodzila sie 3480, spadla do 3130, a wczoraj miala 4670. Powiem Wam że mnie się chce wyć, jakbym byla sama w domu to bym wyła razem z dzieckiem. Lece bo wyje znowu... 15 minut spokoju było. Papa
Maiev ale waga spadła w szpitalu, tak? jeżeli tak to jest normalne, każde dziecko tak ma
czy jak już w domu byłaś???
czemu Ci się chce wyć??? nie licz na to że Lenka od razu będzie ważyć 10 kg.. Patryk też powolutku wagi nabierał.. a 4 kg przekroczył po 6 tyg.. urodził się miał 3200.. jeżeli są kolki to zwróć uwagę na to co jesz.. ogranicz się do diety matki karmiącej, czyli żadnych kapust, fasolek, groszków, smażonego, gotuj sobie mięsko, jedz pulpeciki gotowane, kanapki z szynką, serkiem.. duuuużo pij wody i będzie ok
masz teraz rodzinę do pomocy - wykorzystaj to nawet jezeli będziesz całymi dniami siedzieć z Lenką przy piersi.. już niedługo wszystko się zmieni
każda z nas to przechodziła, potem to nawet bedziesz miała czas aby obiad ugotować, ba! mawet coś upiec (ciasto) ;-)
mi pediatra swego czasu kazała po każdym cycowaniu dopajać Patryka mm
ale porozmawiałam z panią od laktacji.. spróbuj może z kimś takim porozmawiać.. przywróci Ci wiarę w karmienie piersią
Muma wszystko ok??? pewnie spędzacie z Julką i Olim wspólnie czas.. eM jeszcze na urlopie czy już w pracy???
Szyszka są takie fajne fartuszki w coccodrillo
FARTUSZEK - Akcesoria - Sklep internetowy Coccodrillo tylko nie wiem czy a taki upał zda egzamin.. ja Patryka karmię bez niczego albo Mu tylko mały śliniaczek zakładam.. choć wersja 'sam pampers' też wygodna ;-):-)
Gatto my mamy taką małą lampeczkę halogenową z leroy merlin, chyba 30 zł kosztowała, przyczepiona za łóżeczkiem, tworzy nastrojowy półmrok, nie razi Patryka, jak Go w nocy karmię to zapalam aby widzieć gdzie cycem celować ;-)
eM Ka no widzisz? nie ma co się stresować wizytą, super ze wszystko w porzadku z Maleństwem
hehe krzątaj się, lataj, biegaj, tańcz póki możesz.. chciałabym Cię widzieć jak tańczysz piewrszy taniec.. przypomnij kiedy Wasz ślub??? jeszcze przed porodem, tak?
Gochson na jak długo jedziecie nad morze??? a laptoka zamów sobie u mikołaja ;-)
mikołaj ciężarnej nie odmówi ;-)
:-)
u nas epicentrum tropikalne, na wczoraj zapowiedziany deszcz zmienił zdanie, dziś ukrop, przez całą noc ukrop.. nawet otwarte okna nic nie dają
no ale to przecież lato :-) czego się innego spodziewać???
a tak mi się jakoś skojarzyło
To Już Lato - Kabaret OT.TO [NAJLEPSZA JAKOŚĆ] - YouTube miłego dnia :-)