reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

na tym forum znajdziesz mnóstwo dziewczyn które wiedza co i jak i zawsze chętnie pomogą
a jeśli jesteś na staraniach po raz pierwszy to tam też się spotkamy :-)

reklama
Puk, puk.
Czy mogę do Was dołączyć?
Niedawno rozpoczęłam 33 rok mojego życia i rozważania o dzieciątku dość poważnie mnie dopadły. :confused:
Jestem na samym początku tej drogi, która bywa mega kręta i wyboista - ogromny szacun dla wszystkich, które już długo walczą o upragnione maleństwo.:yes:
Muszę się sporo naczytać, ale mam masę wątpliwości...

witam, super że masz dobre podejście

a ja zrobiłam badania i wszystko chyba w porządku , jeszcze pójdę z nimi do mojego lekarza

mieszczę sie w normach: TSH 1.3701 , FT4 1.06 czyli wszystko w dolnej granicy , morfologia w porządku , jedynie nerwy ,
mamy problemy mieszkaniowe niestety stąd powinniśmy się wynieść a na razie nie ma gdzie pójść ,teściowa ma przyjechać i będziemy robić porządek z teściem , albo nas wyrzuci od razu albo niech zapisuje dom , koniec z siedzeniem na nie pewnym gruncie
a i zmieniam prace a właściwie to samo będę robić tylko w salonie

no to wyniki super! cieszę się ogromnie :tak:
a reszta...no cóż...życzę poukładania sytuacji mieszkaniowej, najlepiej po waszej myśli a z pracą to zmiana na lepsze więc gratuluje!!!

Miałam robione badania krwi i w sumie lekarz powiedział, że wyniki są w porządku. Ale dzisiaj im się sama poprzyglądałam i zauważyłam, że leukocyty mam na poziomie 4,0 tys/ul, a normą jest 4,0-10,0.
Niby się mieszczę... ale gdybym miała wynik 3,9 tys/ul, to dostałabym skierowanie na jakieś dodatkowe badania??

reklama
kasia.natka, dzięki :-) To tylko takie moje wypociny. Musiałam sobie tym gdzieś "rzucić", bo myślenie mnie troszkę męczy, a niespecjalnie potrafię wynaleźć jakieś konkrety na ten temat w necie :-(

Do góry