reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Esch to się ciesze, że udało się porozmawiać :tak: Pomalutku, powolutku ale..do celu ;-) Daj jutro koniecznie znać, jak wyniki wyszły. A z @ może się uda przed Świętami, to miałabyś już sporo zrobione :tak: A! No i czekam na fotki mebelków :-)

reklama
Witajcie,

Zbieram sie do pracy... tak mi sie nie chce... wolalabym w domku zostac i meble poskladac... wczoraj zdazylismy tylko dwie szafki zlozyc a reszta dalej w pudlach :-(

Aleczku jasne ze dam znac... juz nie moge wytrzymac... jak mi te wyniki wyszly...
przekaz usciski Antilce!!

Dzień dobry :-)

30-stki gdzie Wy jesteście :confused::confused::confused:

Esch na szczęście dziś już piątek :tak: Czekam na wieści o wynikach :-)

Ja dzisiaj muszę iść na pocztę, potem zakupy weekendowe, a wcześniej wypadałoby chociaż odkurzyć :baffled: To chyba biorę się do roboty.. :baffled:

Miłego dnia :-)

Oluś - jeszcze raz !!!!!!
Wszystkiego Naj Naj Naj Naj
i zimowa gałązka na szczęście.
i udanej imprezy życzymy Ania i Pawełek

Załączniki

• drzewko.jpg
    drzewko.jpg
    58,4 KB · Wyświetleń: 33
Anusia dziękuję :-):-):-) Śliczna gałązka :-)

A to dla Ciebie
:-)

STO LAT! STO LAT! JESZCZE RAZ WSZYSTKIEGO, CO NAJLEPSZE :-):-):-)

:-Ddziękuję - rozumiem świeczek jest.............Naście ;-):tak::-D:-):-p:-p:-p do zdmuchnięcia ..........

a ta gałazka to moja własna galeria ale nie z tego roku- bo jeszcze śniegu nie było :-(

Ostatnia edycja:
Alus, Anusienko czyzbym o czyms nie pamietala? :-(

Ja juz po pracy... zabieram sie dalej za nasze mebelki....
Dzis bylam po wyniki badan i teraz mam metlik w glowie bo wg niektorych norm zanelzionych w internecie moj progesteron jest za niski....wyszlo mi 7,25...

Anusia gałązka jest prześliczna :happy: A naście świeczek oczywiście do zdmuchnięcia :-D Tylko wcześniej pomyśl sobie marzenie..;-)
Esch Anusia ma urodziny, a ja imieniny :-D Tak sobie w jednym dniu obchodzimy, a co! :rofl2: A nie miałaś podanych norm w wynikach badań? Bo czasami w różnych jednostkach są podawane. No i pewnie wynik zależy też od dnia cyklu. Tak więc się na razie nie denerwuj. Tak jak Ci pisałam, zrób spokojnie wszystkie badania, idź do dr i niech radzi, co dalej :tak: Miłego składania :-)

Aleczku i Anusieńko dużo zdrówka, siły, pogody ducha i wielkiej pociechy z dzieciaczków!:-)
Esch trzymam kciuki za badanka, i tak jak Alek pisze, poczekaj z interpretacją na doktora (chociaż wiem, ze to trudne), on już poradzi:tak:
Aluś super, na Gwiazdkę prawie usg Franka:-), to i dla nas prezent będzie, pooglądamy sobie:happy2:jak wyślesz oczywiście:-) Pozdrowienia bardzo ciepłe dla Antilki i Ani, oj, biedne, ze tyle w szpitalu muszą być. Ale mam nadzieję, że już niedługo będą się ciszyć sobą w domku.
Onna przepraszam, że dopiero teraz, o spacerku to już raczej po Świętach popiszemy, dobrze? Ale wtedy bardzo chętnie!:tak:Trzymam kciuki za Wasze badania i szybkie pozytywne efekty!
U nas raczkowanie i wspinanie się na kolankach, więc ciągłe bieganie za Ewcią, a noce w kratkę, niektóre okropne, inne niezłe. Mąż codziennie się rehabilituje i są niezłe efekty, prawdopodobnie na początku stycznia wróci do pracy.
Serdeczne pozdrowionka dla 30steczek Wszystkich!

reklama
NAjka -Bardzo dziękuję za życzenia - Oluś - i za te świeczki! zdmuchnęłam no i marzenie pomyślane :-) a co ?
Esch - jaj ajko weteranka staran napiszę tylko tyle: jesli to druga faza cyklu to zbyt nisko- miewałam podobnie - tylko poszukaj dobrego gina naprawdę dobrego który nie będzie Ci podawał luteiny na II fazę - bo tak czesto robią - tylko skupi sie na stymulacji I fazy cyklu np. clo na poczatek - bo inaczej szkoda czasu.
A my tu chcemy abyś dołaczyła do mamuś:-)
A oprocz tego zrób sobie fsh i lh w 2-3 dc. i okolo 7 dni po owulacji progesteron wlaśnie. no i warto pomonitorować cykle w usg - bedziesz wiedzieć jak z jajeczkowaniem , kiedy i czy peka pecherzyk bo niski poziom PRG jest czesto w zespole LUF. mam nadzieję ,ze nie postraszyłam - wszsytko jest do wyprowadzenia :happy2:

Do góry