reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Esch uściski przekazane :-) Antilka też pozdrawia serdecznie :-) Super prezent dostałaś od Mikołaja fju fju :tak::-) A jakie mebelki kupujecie?

reklama
Witam

A ja dostałam od Mikołaja 100 i dwa punkty karne :wściekła/y::wściekła/y: obiecuję już będę jeździła w pasach.

Antilko buziaki

Carioca ja się kompletnie nie znam, ale wydaje mi się, że beta nie powinna spadac tak gwałtownie

Oluś u mnie dzisiaj była pomidorówka też się objadłam :-p

Eschen już robisz superowe fotki :tak:

Monik jak Majeczka?

Vonko buziaki dla Kubusia

Aleczku kupujemy z brw zestaw orinoko... juz kiedys wstawialam linka do tych mebli...

Bardzo ładne :tak: Takie stylowe ;-)

Moniś a to Mikołaj wredny :angry: Właśnie..muszę pomidorówkę ugotować, bo dawno nie jadłam..:-p

My jutro znowu do SR :-) Ciekawe, co będzie tym razem?

Miłej nocy 30-stki :-)

zajrzalam tu żeby coś napisać i wlasnie się okazuje, że stuka nam dziś 500 dni małżeństwa :)
Maz przyszadł z winkiem, oj chyba dziś nie popracuję ;) Pozdrawiam więc tylko wieczornie

zajrzalam tu żeby coś napisać i wlasnie się okazuje, że stuka nam dziś 500 dni małżeństwa :)
Maz przyszadł z winkiem, oj chyba dziś nie popracuję ;) Pozdrawiam więc tylko wieczornie

jeden z najważniejszych dni mojego Synka za nami. wszystko sie udało bardzo ładnie- w kościele było super- przespał- nawet jak mu główkę polewano nie obudził się :-) potem przyjęcie też się udało - firma cateringowa sie sprawdziła - jedzenie przepyszne ale za dużo zamówilam więc porozdawałam. torty rewelacja a ciasto mascarpone z malinami rozpływało się w ustach.
także diabełek poszedł sobie i teraz mam w domku aniołka.
Oj MOniś - to miałaś przygodę szkoda,ze nie dało ise mikołaja jakoś udobruchać.
Onna gratulacje
Esch - suoer niespodzianka mikołajkowa
Antilko jak Córcia?
Sensi- :confused:

Witajcie Kochane!!

Co sie stalo ze u nas takie pustki?? Gdzie jestescie kochane??
Ja wlasnie wrocilam do domku. Zamowilam mebelki, jutro sie dowiemy kiedy je przywioza. Jesli wszystko bedzie na magazynie to za 2 dni mam nowiutkie mebelki w domu!!!!
A teraz zaczynam miec stresa przed jutrzejsza wizyta u lekarza!!! :-(

Antila i jak Anusia??

Anusieńka to wrzuc nam moze fotki z chrzcin....

Onna jak tam rocznica??

Aleczku i jak tam dzisiejsze zajecia??

Moniolek oj ten Mikolaj to niedobry :-(

reklama
Anusienka ja zmniejszam w Corelu (zarowno wymiary zdjecia jak i jakosc)... ale da sie tez w Photoshop, Gimp...
Nie wiem jaki program masz na komputerze....

Do góry