reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

reklama
Dziewczyny, wszystko bedzie dobrze! Mam 30-stkę, a w kwietniu poroniłam, a potem - bardzo nerwowo - usiłowałam zajśc w ciążę. Co ja przeżyłam, Matko święta... Pierwszy cykl - nic, drugi - nic, trzeci,czwarty, przy piątym wpadłam w czarną rozpacz - że jestem na pewno bezpłodna, żyłam z kartką w ręku a cyklową matematykę doprowadziłam do perfekcji. Piąty nieudany cykl skwitowałam już dziką rozpaczą, nie mogłam patrzeć na matki z małymi dziećmi, słuchać o dzieciach a reklamy pieluch działały na mnie wybitnie przygnębiająco. I co?! JEST!!! Nie wiem czy to systematyczność "działań" zaowocowała sukcesem, ale jestem w ciąży! Oczywiście jestem pełna obaw - w końcu poprzednią ciążą też się tak cieszyłam, ale przez te pół roku przeżyłam prawdziwe katharsis. Wiem, jak bardzo cenne jest życie, które w sobie noszę.

Czesc dziewczyny :) Wszystkie starajace sie 30-latki - głowy do góry!!!!
Ja w grudniu skończe 33 latka a w lipcu urodziłam mojego pierwszego synka. Staralismy sie jakies pół roku i w końcu sie udało :) czego i wam z całego serca zyczę.

alek pisze:
hej Renatina :)
ja też w kwietniu skończę 30 lat..- którego masz urodziny?? bo ja 21...i też już 6 cykli intensywnych starań i ...nic.. :(
ale musimy się trzymać i wierzyć, że będzie ok :)
ja mam 29-go, to moze w polowie urzadzimy sobie imprezke wirtualna?
pozdrawiam baaaaardzo ;) :) :D

Renatina pisze:
alek pisze:
hej Renatina :)
ja też w kwietniu skończę 30 lat..- którego masz urodziny?? bo ja 21...i też już 6 cykli intensywnych starań i ...nic.. :(
ale musimy się trzymać i wierzyć, że będzie ok :)
ja mam 29-go, to moze w polowie urzadzimy sobie imprezke wirtualna?
pozdrawiam baaaaardzo ;) :) :D
jasne! ;D pierwszą imprezkę mamy w styczniu (tak jak Axxa napisała ;D), więc zapraszamy serdecznie ;D ;D ;D
a potem powtórka w kwietniu- Axxa -NASZA CZARODZIEJKO KOCHANA- bez Ciebie nie ma imprezki.. ;D
uściski!

Mi w przyszłym roku stuknie 30 i nie wim czy uda mi się urodzić przed tą datą. Na razie nie jest ciekawie ale może w końcu się uda...

Axxa moj Marcinek jest prezentem na 30 urodziny. Poczal sie gdzies w okolicy moich 30urodzin w styczniu 2002. Urodzil 11 pazdziernika. Niedlugo skoncze 34 mam cudne dzieciaczki dwa i czekam na jeszcze.
Dziewczyny pisalam do Axxy bo ten styczen nas tak laczy ;).
Mamus po 30 jest coraz wiecej, w zasadzie zaczyna sie to robic norma.

Pozdrowionka

reklama
Do góry