reklama
A
anusieńka
Gość
Witaj Agunia ja rozpoczęłam ten wątek też z takich obaw . Gratuluję ciąży teraz myśl już tylko pozytywnie bo jak widać na forum różnie bywa. Gdybyś chciała zrobić USG u najlepszego na Dolnym Sląsku specjalisty od wad rozwojowych płodu to daj znać.
Niektóre wady można operować wewnątrznątrzmacicznie i mogą one pojawić się u kobiety w każdym wieku.
A o zespole Downa nie myśl - to statystycznie rzadkie przypadki ( i po 35 r.ż.) .
JAk długo się staraliście o dzidzię? JA też po 30 i mam 3 dni do testowania ale jakieś przeczucie że nie będzie...
Niektóre wady można operować wewnątrznątrzmacicznie i mogą one pojawić się u kobiety w każdym wieku.
A o zespole Downa nie myśl - to statystycznie rzadkie przypadki ( i po 35 r.ż.) .
JAk długo się staraliście o dzidzię? JA też po 30 i mam 3 dni do testowania ale jakieś przeczucie że nie będzie...
A
anusieńka
Gość
Moniolek dzięki za słowa otuchy!!
Agunia wilkie gratulacje !!!
Agunia wilkie gratulacje !!!
asmodis
Sierpniowa mama'06 Mama Motylka
Agunia GRATULUJE!!!
Cos tutaj tez cichutko ostatnio,
a moze wszystkie kobietki po 30-stce juz tutaj cos napisaly?
ja bede miala 30 w kwietniu, rozpoczelismy 6 cykl staran czyli jak sie w koncu uda to tez bedzie po 30-stce,
tez sie troche obawiam roznych chorob ale mowie sobie "dlaczego mialoby sie to przydarzyc wlasnie nam?"
pozdrawiam wszystkie "zaawansowane" :laugh: :laugh: wiekowo
a moze wszystkie kobietki po 30-stce juz tutaj cos napisaly?
ja bede miala 30 w kwietniu, rozpoczelismy 6 cykl staran czyli jak sie w koncu uda to tez bedzie po 30-stce,
tez sie troche obawiam roznych chorob ale mowie sobie "dlaczego mialoby sie to przydarzyc wlasnie nam?"
pozdrawiam wszystkie "zaawansowane" :laugh: :laugh: wiekowo
reklama