reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Witaj Agunia :) i tak jak dziewczyny radzą- nie przesadzaj z czytaniem.. ;) zobaczysz że wszystko bedzie dobrze :)

reklama
Agunia -nie czytaj ,nie nie nie-to tylko niepotrzebny stres-a o objawy się nie martw na pewno po jakimś czasie dadzą o sobie znać.Myśl pozytywnie i ciesz się.GRATULACJEEEEE!!!! ;D ;D ;D

Witaj Agunia ja rozpoczęłam ten wątek też z takich obaw . Gratuluję ciąży teraz myśl już tylko pozytywnie bo jak widać na forum różnie bywa. Gdybyś chciała zrobić USG u najlepszego na Dolnym Sląsku specjalisty od wad rozwojowych płodu to daj znać.
Niektóre wady można operować wewnątrznątrzmacicznie i mogą one pojawić się u kobiety w każdym wieku.
A o zespole Downa nie myśl - to statystycznie rzadkie przypadki ( i po 35 r.ż.) .

JAk długo się staraliście o dzidzię? JA też po 30 i mam 3 dni do testowania ale jakieś przeczucie że nie będzie... :(

Anusieńka nie gdybamy tylko myślimy pozytywnie. Jeszcze nic nie wiadomo bo testu nie zrobiłaś więc trzymam kciuki i daj koniecznie znać.

Cos tutaj tez cichutko ostatnio,
a moze wszystkie kobietki po 30-stce juz tutaj cos napisaly?
ja bede miala 30 w kwietniu, rozpoczelismy 6 cykl staran czyli jak sie w koncu uda to tez bedzie po 30-stce,
tez sie troche obawiam roznych chorob ale mowie sobie "dlaczego mialoby sie to przydarzyc wlasnie nam?"
pozdrawiam wszystkie "zaawansowane" :laugh: :laugh: ;) wiekowo

reklama
hej Renatina :)
ja też w kwietniu skończę 30 lat..- którego masz urodziny?? bo ja 21...i też już 6 cykli intensywnych starań i ...nic.. :(
ale musimy się trzymać i wierzyć, że będzie ok :)

Do góry