reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

reklama
Moja kuzynka urodziła pierwsze dziecko w wieku 34 lat, teraz synek ma już 3 lata, młodszego o półtoraroku braciszka, a mamusia... znów jest w ciąży! :) Dzieciaczki zdrowe i w ogóle super.
Takich rezultatów życzę wszystkim przyszłym mamusiom udzielającym się na tym forum.
Pozdrawiam i do zobaczenia na niemowlakach! :)

Margot dzięki że do nas przyszłaś. Szczególnie nam po trzydziestce potrzeba takich pozytywnych przykładów.

Pozdrawiam gorąco.

dziekuje dziewczyny za serdeczne przywitanie-- witam Was rowniez :)Moja siostra wlasnie urodzila , a ma 33 lata i wszystko bylo i jest w porzadeczku.
Jej syneczek jest taki sliczny i zdrowy, a ona tez w ciazy wszystko przeszla OK , nawet do 6 miesiaca prawie nie bylo widac jej ciazy.

ja właśnie jestem w połowie drugiego m-ca ciąży, mam 32 lata, uważam, że to w sam raz pora, chociaż jest ciężej znosić wszystkie niedogodności-młodszym chyba lepiej

Evan jak widać z tego co mówi margot i wiktoria- wcale nie jest najgorzej. Gratuluję Evan i myślę że już niedługo my tu 30-tki do Ciebie dołączymy.

reklama
dzięki, dzięki, miałyście jakieś problemy z zajściem bo ja żadnego-stzał celny za pierwszym razem!

Do góry