reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

reklama
Moja kuzynka urodziła pierwsze dziecko w wieku 34 lat, teraz synek ma już 3 lata, młodszego o półtoraroku braciszka, a mamusia... znów jest w ciąży! :) Dzieciaczki zdrowe i w ogóle super.
Takich rezultatów życzę wszystkim przyszłym mamusiom udzielającym się na tym forum.
Pozdrawiam i do zobaczenia na niemowlakach! :)

Margot dzięki że do nas przyszłaś. Szczególnie nam po trzydziestce potrzeba takich pozytywnych przykładów.

Pozdrawiam gorąco.

dziekuje dziewczyny za serdeczne przywitanie-- witam Was rowniez :)Moja siostra wlasnie urodzila , a ma 33 lata i wszystko bylo i jest w porzadeczku.
Jej syneczek jest taki sliczny i zdrowy, a ona tez w ciazy wszystko przeszla OK , nawet do 6 miesiaca prawie nie bylo widac jej ciazy.

ja właśnie jestem w połowie drugiego m-ca ciąży, mam 32 lata, uważam, że to w sam raz pora, chociaż jest ciężej znosić wszystkie niedogodności-młodszym chyba lepiej

Evan jak widać z tego co mówi margot i wiktoria- wcale nie jest najgorzej. Gratuluję Evan i myślę że już niedługo my tu 30-tki do Ciebie dołączymy.

reklama
dzięki, dzięki, miałyście jakieś problemy z zajściem bo ja żadnego-stzał celny za pierwszym razem!

Do góry