reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Alek! Ja to już nie wiem. Z jednej strony dobrze się stało, że nie wpadliśmy i teraz się staramy o dzidzię w pełni świadomie, z drugiej żałuję bo to staranie strasznie długo już trwa.... Może wkrótce...

reklama
Witajcie. Jestem całkiem świeżą mamą, a w zasadzie będę. Mam 34 lata i od 4 tygodni w pierwszej ciąży. Jeszcze nie potwierdzona przez lekarza, ale testy pozytywne.  :D Mam mnóstwo wątpliwości, ale wizyta dopiero na początku października. Mdłości żadnych, więc nie wiem czy się cieszyć, że mnie to omija, czy cierpliwie czekać... Mam nadzieję, ze będzie w porządku, bo po pigułach anty miałam trochę kłopotów z miesiączką. No i wiek i te zagrożenia Downem.. Chyba za dużo czytam. Pozdrawiam mamy dojrzałe wiekiem i te całkiem młode.

Oj!!! nieczytaj ty tyle!!!! bo sie w nerwice wprowadzisz!! a mowie to z wlasnego doswiadczenia!!!!Ja mialam ciaze obumarla i co chwile czytalam teraz jakies artykuly o poronieniach pustych pecherzykach itd....trzeba myslec pozytywnie!!!bedzie wszystko dobrze i juz!!!:) npo i witamy cie!!!:)

Agunia mdlosciami  sie nie martw .To nic przyjemnego,zwlaszcza jak dochodza wymioty. :( :(Ja w pierwszej ciazy dostalam w 5 tygodniu i mialam ich serdecznie dosc. :) ;)

reklama
WITAJ AGUNIA ! tak jak mówi Lilith - za dużo nie czytaj:) albo patrz na to z dystansem, zagrożenie Zespoem Downa to jeszcze nie w Twoim wieku:) Jak byś miala tak z 10 więcej...Pozdrówka, dbaj o siebie

Do góry