reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

WĄTEK GŁÓWNY cz. 3 - Nadzieja jest nieodłącznym elementem życia.

Sol no to gratuluje Emilki... calkiem spora juz ta Wasza Kruszynka :tak:

Wisieńka Ty trzymasz Nadzieje za nogi a ja bede mocno zaciskala kciuki za Twoja Nadzieje!

reklama
Wisienka - jak to Karola mówi "kunki"
Esch - no właśnie nie wiem czy nie za dużo jak na ten tydzień :sorry: Są jakieś normy co do tego? Bo niby wg tego co dostaliśmy na wydruki to waga jest prawidłowa - tak kole 50% z wykresu :sorry: Ale o ile pamiętam to Karola była mniejsza w tym okresie :sorry:

i ja się odzywam bo mnie nadzieja staraczkowa znów dogania:) jeszcze ponad pół roku do staranek, ale.. to już bliżej niż dalej :D

Witam!witam! mam pytanie co do ciaży. starałam sie o dzidzie w dni płodne<20-24 wrzesien> dzisiaj jest dzien planowanej miesiaczki wiec zrobiłam test,wyszedł negatywny ale miesiaczki tez jeszcze nie ma<zawsze mam nieregularne> od 2 tygodni czuje sie osłabiona, szybko zasypia, teraz jestem rozdrazniona i wszedzie widze objawy ciazy bo bardzo jej pragne. nie wiem czy test zrobiłam za wczesnie czy jednak nie jestem w ciazy

Esch a na dietce jesteś jakiej??

Mam pytanie odnośnie mojej prolaktyny..
Skoro norma była w setnych i w mIU/L [ tak mi się wydaję ;/ ] to jak to się ma przy moim niby super dobrym wyniku 65?? :(
Wiem, że miałam mieć poniżej jakiejś setnej [ niestety nie dowidziałam jakiej, czy 100 czy 200 czy 500 ] i mam 65, więc by niby pasowało, ale jakoś nie wierzę lekarzom ang.

Sol, dodasz mnie do listy??

reklama
Do góry