reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

☀️🌷KWIETNIOWE KRESKI☀️🌷 Mrozy żegnamy, a za 9 miesięcy dzieciątka nasze powitamy 👶

reklama

Załączniki

• 20250416_072134.jpg
    20250416_072134.jpg
    1 002 KB · Wyświetleń: 118
  • 20250416_072140.jpg
    20250416_072140.jpg
    1,6 MB · Wyświetleń: 113
Ja nie prowadziłam grudniowych kresek , pierwszy raz prowadzę kreski teraz :-)

Tak, miałam bardzo dużo mleka i musiałam dostać tabletki. Też mi zależało by szybko zakończyć karmienie bo dużo pracuje i mimo że syn miał prawie dwa lata to mi piersi przelewały .
Naprawdę ? Myślałam, że drugi raz prowadzisz 😅 aaa to grudniowe prowadziła klaudia16 😁

Dziewczyny całą się trzęsę ! Jest kreska ! Różowa 😍 Na żywo lepiej widać. Oby to nie był fałszywy test 🤞Dziś 9dpo Zaraz na betę lecę 🥰
Ojaa, czyżby teraz kolej na nas ?? 😍 Pamiętam, że ja, Ty, @niezapominajka876 i Żołna weszłyśmy na kreski razem, Żołna szybko miała dwie kreski a my we trzy idziemy dalej 💪 miejmy nadzieję, że to nas wszystkich ten miesiąc ❤️ I reszty też oczywiście 🤞

reklama
Do góry