Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oo tak! Widać! Trzymam też kciuki i po południu widzimy się z betami !Dziewczyny całą się trzęsę ! Jest kreska ! RóżowaNa żywo lepiej widać. Oby to nie był fałszywy test
Dziś 9dpo Zaraz na betę lecę
![]()
Widac!Dziewczyny całą się trzęsę ! Jest kreska ! RóżowaNa żywo lepiej widać. Oby to nie był fałszywy test
![]()
MyszkoTrzymam kciuki z całych sił za dobry przyrost, za piękną, spokojną ciążę i zdrowego dzidka![]()
Naprawdę ? Myślałam, że drugi raz prowadziszJa nie prowadziłam grudniowych kresek , pierwszy raz prowadzę kreski teraz :-)
Tak, miałam bardzo dużo mleka i musiałam dostać tabletki. Też mi zależało by szybko zakończyć karmienie bo dużo pracuje i mimo że syn miał prawie dwa lata to mi piersi przelewały .
Ojaa, czyżby teraz kolej na nas ??Dziewczyny całą się trzęsę ! Jest kreska ! RóżowaNa żywo lepiej widać. Oby to nie był fałszywy test
![]()
widaćDziewczyny całą się trzęsę ! Jest kreska ! RóżowaNa żywo lepiej widać. Oby to nie był fałszywy test
![]()