Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mi się wydaje, że przy biochemicznej beta by była jednak wyższa.Bez żadnego znaku większości ani mniejszości? Możliwe że jednak biochem
No właśnie jak miałam wtedy biochema to miałam już w trakcie krwawienia betę 16Mi się wydaje, że przy biochemicznej beta by była jednak wyższa.
Przy staraniach kilka lat temu miałam betę około 2-3 i to raczej nie była biochemiczna. Przy biochemicznej miałam 4 ale to było już kilka dni po spóźnionej @ kiedy już krwawienie się rozkręciło więc wcześniej musiało być więcej. Ja bym się zastanawiała raczej czy to nie jest cykl bezowulacyjny.Już nie wiem czy odetchnąć czy nie, bo może to był biochem.. tyle że mi test nie wyszedł ciążowy nawet. Ani cienia
Ciąża w tym laboratorium od 5,8dziewczyny, jaki biochem. Beta jest ujemna, na teście nic nie było, nie wmawiajce czegoś, czego nie było. Beta poniżej 5 to brak ciąży.
no to tym bardzejCiąża w tym laboratorium od 5,8
Ja w marcu miałam owulację w 14dc a dziś mam owu w 16 dc. Ale u mnie różnie, 27-30, czasem 33 (raz na pół roku ) dni cyklu.No to faktycznie mamy identycznie, rzadko wydłużają mi się cykle, ale jeśli już to się stanie to też 14dc wtedy![]()
Chyba, że kilka dni temu była wyższa czyli np w poniedziałek co miałam takie silne bóle jak na okres..no to tym bardzej