reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

☀️🌷KWIETNIOWE KRESKI☀️🌷 Mrozy żegnamy, a za 9 miesięcy dzieciątka nasze powitamy 👶

reklama
Tak to syrop i według mnie całkiem smaczny :)

Bardzo dziwna sytuacja u Ciebie. Współczuję tego stresu. Ja w poprzednim cyklu miałam jakieś zawirowania i miałam już źle scenariusze w głowie. Paradoksalnie odetchnęłam gdy przyszedł okres.

Widac cienie. Doczytałam, że nie chcesz robić bety. To może spróbujesz test innej firmy?
Na facelle strumieniowym też różowy cień :). Mam sporo testów to będę sikać jeszcze jutro.

Ja już wiem, że na pewno nie wytrzymam do 22 kwietnia z testami. Chyba zacznę sprawdzać 17 kwietnia czyli 10 dni po ovitrelle

Wcale nie jest powiedziane, że wyszłyby cienie. Ja w ciąży zrobiłam test dzień przed spodziewaną miesiączka, wyszedł negatywny, cykle zawsze miałam 28 dni, owulacje w okolicy 14. Dwa dni później był pozytywny test a teraz w domu mam 3 latka. Żeby nie było: nie chce robić nadziei, nie po to pisze, uważam że pójście na betę było rozsądnym posunięciem które rozwieje wszelkie wątpliwości. Tylko nie byłabym taka kategoryczna że jakby ciąża była to na teście byłoby cokolwiek widać.
Zgadzam się z Tobą w 100%😁 Sama w pierwszej ciąży ( bez testów owu, bez monitoringu, tylko kalendarzyk ) miałam słabą kreskę tydzień po terminie miesiączki 😁 także sama jestem tego przykładem !
Ale tak już sobie tutaj te wszystkie informacje przyswoiłam od dziewczyn, że stwierdziłam, że byłam wyjątkiem albo po prostu ta owu mi się mocno przesunęła 😁

Zgadzam się z Tobą w 100%😁 Sama w pierwszej ciąży ( bez testów owu, bez monitoringu, tylko kalendarzyk ) miałam słabą kreskę tydzień po terminie miesiączki 😁 także sama jestem tego przykładem !
Ale tak już sobie tutaj te wszystkie informacje przyswoiłam od dziewczyn, że stwierdziłam, że byłam wyjątkiem albo po prostu ta owu mi się mocno przesunęła 😁
Ja tydzień po miesiaczce miałam mega jasną kreskę. Ciąża była 2 tyg mlodsza

reklama
Wcale nie jest powiedziane, że wyszłyby cienie. Ja w ciąży zrobiłam test dzień przed spodziewaną miesiączka, wyszedł negatywny, cykle zawsze miałam 28 dni, owulacje w okolicy 14. Dwa dni później był pozytywny test a teraz w domu mam 3 latka. Żeby nie było: nie chce robić nadziei, nie po to pisze, uważam że pójście na betę było rozsądnym posunięciem które rozwieje wszelkie wątpliwości. Tylko nie byłabym taka kategoryczna że jakby ciąża była to na teście byłoby cokolwiek widać.
Dziękuję za ten wpis! ☺️
chyba nie umiałam inaczej niż ta beta dziś...

Do góry