reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie z Łodzi

Witam

Mamusią zostanę dopiero w listopadzie - jestem właśnie w 13 tc.
Trafiłam na to forum dopiero dzisiaj i to całkiem przypadkowo. A tu tyle Łodzianek :)

Mam 25 lat, jestem mężatką z 3 letnim stażem i jak już wspomniałam oczekuję maleństwa - pierwszego :)

Czy mogłyśmycie mi polecić dobrą osobę robiącą usg? Mam namiar na dr Małgorzatę Perenc i dr Elżbietę Baś. Jestem umówiona na wtorek do dr Szulc - Lewandowekiej w Palmie - ale podobno jest bardzo niemiła - wiadomo, że najwazniejsze jest czy jest profesjonalna - no ale tego też do końca nie jestem pewna. Bedę wdzięczna za wszelkie info na temat usg.

A moze któraś z Was zna dr Skrzyńską?

Pozdrawiam
Kasia

reklama
WITAMY CIE SERDECZNIE :)
No sporawo NAs tu.
Mi USG robil moj ginekolog.
Wiec nikogo nie moge Ci polecic.
A jesli mozna wiedziec, to z ktorej czesci Lodzi pochodzisz???

Cześć :)

Witaj KM!

Wróciłysmy z wypadu całe i zdrowe - opuchnięte od czystego górskiego powietrza ;D Droga - niezła.. szkoda tylko, że nie mam autoamtycznego pilota bo widoki taaaaaaaaaaaakie pięlkne były :D Julka co chwilka krzyczała - ja cie! mama popatrz!

Obecnie Julinda u dziadków a ja się byczę :p Siedzę, leżę.. stare kości prostuję.. ale już za nia tęsknię..

Koleżanki sznowne Boromby nie znają? Glusia? Kajetana Chrumpsa, Kota Makawitego (pospolitego przestępcy, który wszedł na drogę prawa i stał się przykładnym obywatelem)? A dziury do innego wszechświata i Gżdaczy?
To se przypomnijcie ;D http://web.pertus.com.pl/~mysza/bromba/spis.html

:p :p :p :p :p Piwko wypiję więc sama 8) A Anetas to pewnie gigantyczne wiewwiórki porwały bo coś nie pisuje ;)

Papatki - idę.. leżeć ;D 8) ;D 8) ;)

A tu w naszym wątku znów głucha cisza.
U nas w zasadzie nic sie nie dzieje.
Szara zwykła codziennosc.
Pocieszam sie ze niedługo (tzn za miesiac) jedziemy nad morze do Pogorzelicy.
Prawdopodobnie wyjedziemy w Boze Ciało, zeby załapać ten długi weekend.
Chłopcy maja tam raj na ziemi, są cały dzień na świezym powietrzu, w pięknym lesie.
A co najważniesze AZS znika, jak za dotknięciem czarodziejskiej różdżki.Śladu po tym paskudztwie nie ma.
Co prawda nie wiem jak bedzie u Oskara, bo z tego co widze, u niego AZS jest duzo bardziej rozwiniete, niz u KAmilka.
No ale do wyjazdu jest jeszcze troche czasu.Więc mogę sobie tylko pomazyć o pięknej nadbałtyckiej plazy ;D

hehehhe
ja jestem :)
co u ciebie mamusiuagusiu??
u nas spoko. juz mysle o wakacjach ... ::)
ale narazie tyram - moze w koncu uda sie cos odlozyc ;) bo w czasie wakacji nie bede zarabiac :p zostanie jedna pensja...
a ta wasza emigracja to kiedy??

U NAs wszystko dobrze.Tez czekamy na wakacje.
Co do wyjazdu.
Mój mąz planuje wyjechać we wrzesniu, jak tylko studenci przestaną okupowac irlandzki rynek pracy.
No a my.Cóż.Nie wiadomo, mozliwe ze dołaczymy po dwóch miesiącach, a moze dopiero po pół roku.
Nie mam pojeciamoze byc róznie.

reklama
aha. a moge zapytac czym sie mąż szanowny zajmuje? albo raczej czym ma sie zajmowac tam? z czystej ciekawosci ;D no i co ty zamierzasz tam robic? a w ogle chcesz? cieszysz sie? jak tak sie zastanawiam ciagle nad ta emigracja i po prostu lubie sluchac opinii roznych ludzi :)

Do góry