mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
przede wszystkim przy takim przyroscie wagi w tak krotkim czasie nie wytrzyma kregoslup i kolana !! ja juz mam problemy z jednym i drugim !!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A tak w ogole to sie witam zjadlam sniadanko baietke z szynka jajeczkiem i majonezem jakos tak mnie wzielo ale pychota a teraz zaczyna sie moj nudny dzien bo sama do piatku. Popiore troszke bo pieluszki nieuprane i jakies pierdolki dokupione a pozniej to sama nie wiem.
NO to sie tez oszczedzaj i powolutku dzialaj bo widzisz ja tez cala ciaze smigam i nic nie bylo a od paru dni sie ten brzuch napina wiec wiecej odpoczywam Ja chyba leczo z nudow zrobie i poczyta ksiazke a w miedzyczasie bede Was podczytywac chociaz dzis pewnie cisza bedzieja juz pranie nastawilam i teraz zabieram sie za obiadek ale wszystko musze pomalutku bo cos dzis mi sie brzucho stawia ... juz ze 3 razy od rana !! ale na pare sekund i przechodzi ...
ze swiezych wiadomosci szpitalnych !!
Karolak12:
"narazie walczymy wczoraj mialam skurcze takie do porodu ale sprawdzili i szyjka dalej trzyma a skurcze raz sa a raz zanikaja! Tak wiec dalej czekamy, mowia ze tygodnia nie wytrzymam"
na pytanie czy bedzie miec cesarke czy SN dostalam odpowiedz:
"No i to jest w tym wszystkim najgorsze ze oni dalej nie wiedza! Wogóle to max bo nawet mi USG nie zrobili tylko ciagle zapisy KTG"
no i wiesci od Asi
"Umieram z nudow. Wogole nie wiadomo kiedy mnie puszcza bo cisnienie stoi na 140/80 i gin sie zaciąl ze pierwsze rodzilam przedwczesnie wiec chce mnie pod obserwacja. Wczoraj dostalam zastrzyk na rozwój plucek malego bo wczoraj KTG wykazalo skurcze wiec w razie jak by cos sie zaczelo, ale dzis juz jest spoko. Zla jestem bo tak to se moge lezec w domu, niby dieta bez soli a i tak jem to co wszyscy. Skurcze tylko jakies male to beda mnie trzymac w lozku, w lozku to moge byc w domu a do szpitala mam 10 min w razie W ... aj zla jestem bo liczylam ze raz dwa wyjde ale trudno trzeba sie meczyc !!"
A nawet mi nie mów. Trąbili na stronie uczelni, że dziś są wykłady bo odpracowujemy 31.10, który był wolny i co? Przejechałam ponad 20km po to by pocałować klamki!! Ale się wkurzyłam. A mogłam się wyspać! A na stronie uczelni ani me ani be, że zajęcia jednak odwołali.Toż to jutro święto narodowe, szkoły powinny być nieczynne !!!!
Ja też i sobie chwalęJa mam Avasta.
Ja dziś robię żurek z ziemniaczkami:-)Golabki mi wczoraj sie udaly . Dzisiaj beda na obiadek. Tylko musze sosik pomidorowy dorobic .
A tak od wieczora to nic si enie wydarzylo. Mialam durne sny ,ze moj M mnie zdradza:-( wiec obudzilam sie w kiepskim humorze. Na dodatek on juz wyszedl do pracy wiec nawet nie mozna bylo sie poprzytulac. Syn wyprawiony do szkoly a ja jem sniadanko w szlafroku. Musze jednak zaraz sie wykapac i chyba pojade do jkiejs kolezanki. Jakos nie chce mi sie siedziec w domku.