reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

☀️🌷KWIETNIOWE KRESKI☀️🌷 Mrozy żegnamy, a za 9 miesięcy dzieciątka nasze powitamy 👶

reklama
Ja miałam siedzieć grzecznie do spóźnienia miesiączki i nic nie badać do tego czasu.ale mam jakieś dziwne wrażenie że u mnie po tym zastrzyku ten pęcherzyk jednak nie pękł.totalnie nie czuje się jak po owulacji.zawsze mega bolą mnie piersi,a teraz totalnie nic.w dodatku co chwilę ciągną mnie jajniki na zmianę raz prawy raz lewy i trochę mnie to martwi.nie byłam na wizycie żeby sprawdzić czy pękł bo musiałam ją odwołać,miałam inne rzeczy na głowie.i chyba podjadę sprawdzić chociaż progesteron czy faktycznie ta owulacja wgl była 🤔

Mnie pół nocy brzuch pobolewał jak na miesiączkę więc zeszłam na ziemię z nadziejami. Pewnie cykl mi się rozjechał przez chorobę i dostanę okres wcześniej.

reklama

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry