LadyCaro
Fanka BB :)
ja jeśli będzie mi dane (dojdzie do transferu) będę walić test za testem - nie oszukujmy sięPowodzenia Dziewczyny
Będziecie testować czy beta? Czy jedno i drugie?![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja jeśli będzie mi dane (dojdzie do transferu) będę walić test za testem - nie oszukujmy sięPowodzenia Dziewczyny
Będziecie testować czy beta? Czy jedno i drugie?![]()
Ja miałam z tej procedury 4BB -beta zero a teraz transferowalam 2x4BC i jestem w ciąży. Słabą jakość ogólnie miałamno z 11 które się w ogóle chciały zapłodnić, też byłam w szoku. No ale pytanie które z tych 7 jeszcze da ciążę i dzieckobo klas nie znam tych zarodków - w teorii każde potencjalnie moze być dzieckiem ale jak to wyjedzie? Nie wiem
ja jeśli będzie mi dane (dojdzie do transferu) będę walić test za testem - nie oszukujmy się![]()
dlatego może lepiej że nie znam klasy, każdy dla mnie to potencjalna ciążaJa miałam z tej procedury 4BB -beta zero a teraz transferowalam 2x4BC i jestem w ciąży. Słabą jakość ogólnie miałam
Z tego co wiem to program obejmuje. Ja będę to miała w tej procedurze. Ponieważ poprzednio nie udało się nic wychodować to lekarka powiedziała że dajemy wszystko co możemy tym razemDziewczyny, orientujecie się może w dodatku do ivf jakim jest aktywacja oocytów? Macie z tym jakieś doświadczenie? Plus czy to obejmuje program? Chętnie pocztam już tak na przyszłość w razie czego
Masz już wyznaczony termin punkcji? U was problem jest po stronie męskiej czy żeńskiej?Z tego co wiem to program obejmuje. Ja będę to miała w tej procedurze. Ponieważ poprzednio nie udało się nic wychodować to lekarka powiedziała że dajemy wszystko co możemy tym razem![]()
Jeszcze nie. W czwartek pewnie się dowiem, lekarka coś wspominała o sobocie. U nas problem teoretycznie po stronie męskiej ale czy też moje komórki są takie super to też nie jestem taka pewna.Masz już wyznaczony termin punkcji? U was problem jest po stronie męskiej czy żeńskiej?
kurcze, trochę poszukałam, ale nie mogę tego znaleźć na stronie ministerstwa. Jeśli chcesz mogę Ci napisać co ja miałam refundowane, bo ja złamanego grosza w klinice nie zostawiłam. Wszystko miałam refundowane i za nic nie kazali mi płacić.Czy wiecie gdzie znajdę wykaz/listę badan, które obejmuje refundacja, a których nie?
Czasami ludzie w klinice nie wiedza i dostaje do zapłaty za wizytę, a później dochodzę że jednak jest w refundacji...
Wolałabym miec taki wykaz...Macie? Albo pomożecie znaleźć na stronie ministerst.a?
Za pierwszym razem w 11 dc, a za drugim w 13 dc.W którym dniu miałyście punkcję?
Miałam po nieudanych transferach takie problemy ze względu na emocjonalną rozsypkę. Po kolejnym niepowodzeniu zamierzam iść do psychologa lub na terapię.Mam pytanie do dziewczyn które już są po kilku nieudanych transferach. Czy zaobserwowałyście u siebie spadki koncentracji i problemy z pamięcią? Nie wiem czy to zmęczenie czy coś się dzieje już z psychika?