reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Październikowe mamy 2025 ♥️

Załączniki

• D61BFC6A-238D-4C8B-8D05-62CEDBAD06D3.jpeg
    D61BFC6A-238D-4C8B-8D05-62CEDBAD06D3.jpeg
    1,6 MB · Wyświetleń: 53
reklama
Jest już chyba pęcherzyk żółtkowy. Tak mi się wydaje nie znam się.
Ciekawe czemu u jednych już widać ten pęcherzyk żółtkowy a u innych później. U mnie jeszcze nie widać mimo, że pęcherzyk ciążowy nieco większy. Tak sobie to tłumacze, że może grubsza jestem a szczególnie w okolicach brzucha 🤣

to są jakieś jaja… pisałam coś o zaparciach? od godziny mam taką biegunke, że nie pamiętam kiedy ostatnio coś takiego miałam 🫢 ale u mnie w pracy panuje jakiś wirus… także świetnie! ledwo 7tydzien, a ja już drugi wirus, grypa, teraz to… 🤡🤡🤡
Kiedy masz wizytę u gina? Może poproś o jakieś zwolnienie bo bez sensu jak tak ciągle będziesz coś łapać. Wiem że lekarze dają w takich przypadkach.

Ciekawe czemu u jednych już widać ten pęcherzyk żółtkowy a u innych później. U mnie jeszcze nie widać mimo, że pęcherzyk ciążowy nieco większy. Tak sobie to tłumacze, że może grubsza jestem a szczególnie w okolicach brzucha 🤣
Ja myślę że po prostu różnie te komórki się dzieła, sprzęt lepszy - słabszy i już coś widać lub nie...

Ja właśnie trafiłam na poprzednie zdjęcia USG i z synem w 5 tygodniu miałam pęcherzyk 10 mam bez zarodka, a z córką najstarszą w 6 tygodniu pęcherzyk 13 mm też jeszcze bez zarodka, najmłodsza pokazała się w 5+4

reklama
moja ginekolog powiedziała, że coś tam było widać, ale nie chce jeszcze nic nazywać 🤗
Kiedy masz wizytę u gina? Może poproś o jakieś zwolnienie bo bez sensu jak tak ciągle będziesz coś łapać. Wiem że lekarze dają w takich przypadkach.
4 marca, u nas w czteroosobowym zespole dwie z nas są w ciąży i ta druga odchodzi za 3 tyg, byłby to duży problem gdybyś u odeszły razem 😬

Do góry