kaha216
Moderator
u mnie 5+2Hej dziewczyny, czy to jest odpowiedni widok ten pęcherzyk ciążowy 6,53 mm na 5+2?
5 tydzień 2 dzień Zobacz załącznik 1689112
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
u mnie 5+2Hej dziewczyny, czy to jest odpowiedni widok ten pęcherzyk ciążowy 6,53 mm na 5+2?
5 tydzień 2 dzień Zobacz załącznik 1689112
Teraz już będzie dobrzeDzięki, uspokoiłaś mnie. Liczę, że tym razem się udaty był mój siódmy transfer
Mi też się zdarza zdrzemnąć. A w sobotę idziemy na imprezę, zobaczymy jak będzieHaha drzemki są fajnewczoraj mnie zmogło i się położyłam, budzę się a koło mnie śpi mąż, córka , syn i nawet pies
ja sobie pozwalam na drzemkę jak wrócę z pracy. Godzina i stawia mnie na nogi
![]()
Jest już chyba pęcherzyk żółtkowy. Tak mi się wydaje nie znam się.u mnie 5+2
Kiedy masz wizytę u gina? Może poproś o jakieś zwolnienie bo bez sensu jak tak ciągle będziesz coś łapać. Wiem że lekarze dają w takich przypadkach.to są jakieś jaja… pisałam coś o zaparciach? od godziny mam taką biegunke, że nie pamiętam kiedy ostatnio coś takiego miałamale u mnie w pracy panuje jakiś wirus… także świetnie! ledwo 7tydzien, a ja już drugi wirus, grypa, teraz to…
![]()
Ja myślę że po prostu różnie te komórki się dzieła, sprzęt lepszy - słabszy i już coś widać lub nie...Jest już chyba pęcherzyk żółtkowy. Tak mi się wydaje nie znam się.
Ciekawe czemu u jednych już widać ten pęcherzyk żółtkowy a u innych później. U mnie jeszcze nie widać mimo, że pęcherzyk ciążowy nieco większy. Tak sobie to tłumacze, że może grubsza jestem a szczególnie w okolicach brzucha![]()
moja ginekolog powiedziała, że coś tam było widać, ale nie chce jeszcze nic nazywaćJest już chyba pęcherzyk żółtkowy. Tak mi się wydaje nie znam się.
Ciekawe czemu u jednych już widać ten pęcherzyk żółtkowy a u innych później. U mnie jeszcze nie widać mimo, że pęcherzyk ciążowy nieco większy. Tak sobie to tłumacze, że może grubsza jestem a szczególnie w okolicach brzucha![]()
4 marca, u nas w czteroosobowym zespole dwie z nas są w ciąży i ta druga odchodzi za 3 tyg, byłby to duży problem gdybyś u odeszły razemKiedy masz wizytę u gina? Może poproś o jakieś zwolnienie bo bez sensu jak tak ciągle będziesz coś łapać. Wiem że lekarze dają w takich przypadkach.