reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🍁🎃Listopadowe kreski - niech to będzie miesiąc radości i u każdej z nas bejbik zagości🎃🍁

reklama
Właśnie to tylko chyba stres i psychika. Po pierwszym poronieniu mi została obawa że się to powtórzy.
Z objawów nic (ani ciążowego ani niepokokącego).
Czekam do jutra, wytrzymam bez biadolenia już.
Jeśli masz obawy to o nich mów. Nie ma nic gorszego niż tłumienie w sobie. A czasem jest tak że jak ubierzesz obawy w słowa to sama widzisz, że nie ma się czego bać. Wszystko musi być dobrze 🙂

omg, jak wiodłam sobie życie bezdzietnej lambadziary to nie moglam zrozumieć jak możecie „nie mieć czasu nadrobić forum”🤣 teraz nie rozumiem jakim cudem matki (a więcej niż jednego dziecka powyżej 1 roku życia) są w ogóle w stanie być na bieżąco i jeszcze aktywnie się udzielać 😅 szacun😜

Miłego dnia🌈🌈🌈 mimo paskudnej pogody za oknem🫣
Moje największe marzenie, to żeby siostrze udało się zajść w ciążę 🙈 bo dziecko bardzo dużo kobiecie weryfikuje 🙈

Właśnie to tylko chyba stres i psychika. Po pierwszym poronieniu mi została obawa że się to powtórzy.
Z objawów nic (ani ciążowego ani niepokokącego).
Czekam do jutra, wytrzymam bez biadolenia już.
A po co my tu jesteśmy ? Ja po poronieniu trzęsłam dupą 5 minut po wyjściu od ginekologa 🙈 dopiero po 16 tygodniu nauczyłam się wyczuwać rybkę palcami (centralnie jak złota rybka w akwarium) i powoli zaczynałam łapać oddech. Jak już było czuć normalnie to całkiem odżyłam 🙂 i żeby było śmiesznie najlepiej wspominam 3 trymestr jak ziomek napitalał po żebrach, bo wiedziałam, że żyje 🤷. Nie wiem ile siwych włosów mi przybyło w tamtym czasie (połowa wypadła 😂) ale tylko ja wiem ile to było łez i strachu.... Trzymam kciuki, żeby wszystko było dobrze z maluszkiem. Jakbyś potrzebowała pogadać to pisz śmiało do mnie na priv 🙂 nawet później 🙂 przeszłam taką ciążę i wiem, że się da mimo lęku 😘

Jeżeli partner ma obniżone parametry nasienia to co ile boboseksy w płodne? Co 2 dni czy jakoś celować w owu? Jak długo leżycie po i dajecie pływakom działać? Przyjmę każde techniczne rady 😁

Jeżeli partner ma obniżone parametry nasienia to co ile boboseksy w płodne? Co 2 dni czy jakoś celować w owu? Jak długo leżycie po i dajecie pływakom działać? Przyjmę każde techniczne rady 😁
Ja w sumie przyjęłam zasadę co 2 dni. Leżałam tak około 10 minut. Ale nie wiem czy to są rpzydatne rady bo w ciażę nie zaszłam.

reklama
Do góry