U mnie mizeria to tak co drugi dzień wjeżdża teraz, uwielbiamA wiecie jakiego mam smaka na mizerię![]()

W ogóle tak wczoraj pisałyście o tym serku pleśniowym, że aż musiałam kupić

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie mizeria to tak co drugi dzień wjeżdża teraz, uwielbiamA wiecie jakiego mam smaka na mizerię![]()
Za mną też mizeria chodzi od jakiegoś czasu.no to się zaczynaja zachcianki
Jestem ciekawa co jutro dziewczyny wymyślicie do jedzenia
Dziś robiłam naleśniki na obiad z nutellą i z musem jabłkowympotem się zjadło nektarynki , brzoskwinie z puszki i loda oblanego białą czekoladą
myślałam że dziś pekne
A wiecie jakiego mam smaka na mizerię![]()
Witamy!Cześć Dziewczyny! <3 Miło, że jest takie miejsce, chętnie przycupnęTermin mam przewidziany na połowę grudnia. Widzę, że tu o jedzeniu. Tak kocham gotować i jeść, a na samą myśl...
![]()
a za mna tzaziki. Upiekę jutro warzywa tyu ziemniaczki, kalafior i będę zajadać z tym sosemZa mną też mizeria chodzi od jakiegoś czasu.
Ogórek już czeka na przyrządzenie.![]()
Dzięki Wam jutro muszę kupić gofrowniceTak, uwielbiam z naleśnikami i bitą śmietaną!
W ogóle to kiedyś w szkole na dzień kobiet nas chłopcy zaprosili do pijalni Wedla na naleśniki z czekoladą. To było tyyyyyle lat temu, a ja nadal pamiętam ten smak!![]()
I będzie trzymam mocno kciuki może dziwnie to zabrzmi ale ja zawsze jak jestem w ciąży to modlę się 2x dziennie No nie tylko jak w ciazy ale tu to już nadzyczaj moja córkę wymodliłam chyba że po takich przejściach tyle leków a wszystko oki I zdrowaSłuchajcie zaczęłam się pomalutku, tak ultra delikatnie cieszyć bo nie krwawię dzisiaj, rano miałam delikatne plamienia brązowe tylko. Jejjjj jak ja bym chciała aby było Ok![]()
Ooo, takie pieczone warzywka też bym zjadła z tym sosem.a za mna tzaziki. Upiekę jutro warzywa tyu ziemniaczki, kalafior i będę zajadać z tym sosem
Jutro planuję zrobić duża ilość hummusu na kilka kolejnych dni. Pojdziemy chyba też w sos pomidorowy z makaronem spaghettidodam tofu lub soczewicę.
zjadłabym też jakas dobra zupęi bób, o którym pisałyście! naleśnikami z serem białym też nie pogardzę
![]()