Mała.czarna
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
HejWitam wszystkie przyszłe mamusie z terminem na czerwiec 2021Ja dzis testowalam 26dc. Jestem pelna obaw, bo mam juz za sobą dwie straty ale wierzę że tym razem sie uda!
![]()
Cudnie ❤ ja w poniedziałek badania sobie zrobie i tez zaraz sie umawiam. Jak soe czujesz?Hejja tez 26 dc. Idziemy równo
jestem po jednej stracie, modle sie żeby tym razem było dobrze, na razie dwie kreski a w poniedziałek ide do lekarza
![]()
Tak ja ide w poniedzialek i potem w srodeHej,
Ja wstępnie również się witam. 26dc mam za 2 dni i wtedy będę się testować, jednak cykle mam zegarkowe, także już tydzień po ow zaczęłam mieć "małe" bóle miesiączkowe (ciężko je nazwać) oraz ciągnięcie piersi po bokach, dodatkowo weszły biegunki, których nigdy nie miałam. Wszystko utrzymuje się więc jestem dobrej myśli
, także mam nadzieję że zostanę z wami.
Na betę się wybieracie?
Ja juz dzis nigdzie nie zrobie niestetyMnie korci, bo już z krwi wyniki powinny być, jednak do pracy trzeba iść![]()
Nastawiam się, że jednak lepiej troszkę poczekaćJa juz dzis nigdzie nie zrobie niestetymysle czy nie zrobic testu w domu z krwi
Ja dwa poronienia 10 tydzienNastawiam się, że jednak lepiej troszkę poczekać
Miałam jedną ciążę poronioną we wczesnym etapie, z takimi samymi objawami także, mimo wszystkich znaków na niebie będę się testować ok 26 dnia, natomiast do lekarza w razie w. będę pchać się chyba tak na 7 tydzień.
Witaminki, mam nadzieję że już brane?
Swoją droą nawet nie powyślałam o teście z krwi w domu? robiłaś już?
Mój gin polecił mi te co na zdjęciu, I zaznaczył że do ok. 10 tygodnia spokojnie mam brać. A potem przechodzę dopiero na klasyczne. Przykro, jak już dziesiąty tydzień miałaś i to jeszcze 2 razyJa dwa poronienia 10 tydzienwiec tez mam obawy
Ja biore caly czas pregne start ale od jutra przejde na pregne plus
![]()