koralinakato
Fanka BB :)
Za mną tatar tak łazi, że ledwo wytrzymuję.
dziewczyny mają rację, że pokrzywa dobra na anemię.
Ja mam cały brzuch taki sam, ale przy synku tak miałam, tylko, że to nie był raczej mały, bo ruchów nie czułam.
Jest różnica między uważaniem na zioła, bo bo nie wszystkie są obojętne dla ciąży, a rezygnacją z ziół w ogóle.
Z bazylią i oregano to bzdura. Co do liści malin faktycznie wzmacniają macicę, a pod koniec ciąży ponoć mogą przyspieszyć poród.
Natomiast jeśli chodzio zioła, które mają działanie poronne, to np. ruta, piołun, dziurawiec. Nie wiem dokładnie jeszcze jakie. W każdym razie z ziołami jest tak, że zanim się je zastosuje w ciąży trzeba się dokładnie zapoznać z działaniem.
No ja myślałam żeby pić od 35 tc. Na wszelki wypadek nie zaryzykuję wcześniej. W ciąży z synkiem też piłam parę tygodni przed porodem.
A może to jakaś reakcja alergiczna na znieczulenie, które wczoraj dostałaś?
Ja dodawałam świeżego imbiru do herbaty.
ja też się staram nie kupować jedzenia napakowanego chemią, bo Bazyli dostaje po chemii biegunkę.
Ja tak miałam wczoraj
Potem zrzucisz podczas karmienia. Nie przejmuj się.
To muszę zainwestować w taką herbatkę bo masakra, wyjść nawet nigdzie nie mogę bo mdleję przez to
Co do brzuszka no właśnie ja mam twardy po prawej stronie ale nic nie czuje..no i ponoc jak na 4,5miesiaca to mam spory brzuszek już...
No i mam nadzieję, że zrzucę..byle tylko jojo mnie nie złapało po tych ostatnich3 latach