reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

Zrobiłam badania trzymajcie kciuki aby było ok. Zaczynam się zakłamywać powoli. I znów ft4 podwyższone. Na prawdę od jakiegos czasu czuje się tak jaby wszystko mi sie na głowę zarzucało. Zaczynam się bać, że wróci mi depresja i nerwica lękowo- żołądkowa... Juz od nerwow w polowie drogi do szpitala malo nie zwróciłam. Nikt mnie w domu nie rozumie zero.. Kazdy tylko bd dobrze bd dobrze, a ja mam juz na glowie takie glupoty ,ze odechciewa mi sie wszystkiego: (.

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom
A mnie wczoraj mój endo powiedział, że dobrze jak TSH jest niskie, a FT4 wysokie...
Resztą się nie przejmuj, będzie dobrze.

Witam grudniowe mamy :). Od dłuższego czasu obserwuje to forum a teraz postanowiłam się przyłączyć i przywitać. Mam na imię Basia, mam 31 lat, mieszkam w Szczecinie. Aktualnie jestem na etapie 16 tygodni i 3 dni- to nasze pierwsze dzieciątko. Przewidywany termin porodu to 2 grudnia. Jestem już na zwolnieniu ze względu na charakter swojej pracy i mam zdecydowanie za dużo wolnego czasu na myślenie- Wasze wypowiedzi dodają mi otuchy i uspokajają :). Dzięki, że jesteście :).
Witaj! :happy:

Współczuję kochana ze tak sie meczysz. Ja tylko rano musze szybko zjesc bo paw murowany a potem juzok

Od którego tygodnia liczysz 5miesiac? Ja jutro zaczynam 18 tydz. Czy to juz 5miesiac?

Pisząc o tym 5 miesiącu za tydzień kierowałam się tym: http://informator.zumi.pl/jak-zrobic/jak-prawidlowo-liczyc-miesiace-ciazy/c4wpn

reklama
witam nową mamę :) też mam 31 tat.

dzwoniła właśnie jedna z moich 3 sióstr i powiedziała, że w ciąży jest. Termin ma na walentynki-14 lutego.. :) Cieszę się ale jakoś tak smutno mi się zrobiło. Ona w 8 tygodniu i z jednym dzieckiem a ja z dwoma w brzuchu i jeszcze w pracy. U nich wyczekane drugie dziecko. Czekali na nie 4 lata. Fajnie. U nas ot tak za pierwszym razem i to jeszcze drugie w gratisie. Nie wiem co ze mną się dzieje. Doła podłapałam :(

Kochana oddalabym wszystko aby tylko w koncu problemy zdrowotne zniknely bo mam dosc w swoim zyciu pecha. Tym bardziej ze siebie mam gdzies chodzi mi o dziecko. I wydaje mi sie ze tu moge sie podzielic wszystkim... Kto inny zrozumie matke tak dobrze jak druga matka??

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom
no dokladnie, my sie tu rozumiemy i to w pelni, ale zobaczysz, ze wszystko sie ulozy i bedzie ok, ja mowie, ze gorsze okresy sa w zyciu po to by przyszly lepsze :)

dzwoniła właśnie jedna z moich 3 sióstr i powiedziała, że w ciąży jest. Termin ma na walentynki-14 lutego.. :) Cieszę się ale jakoś tak smutno mi się zrobiło. Ona w 8 tygodniu i z jednym dzieckiem a ja z dwoma w brzuchu i jeszcze w pracy. U nich wyczekane drugie dziecko. Czekali na nie 4 lata. Fajnie. U nas ot tak za pierwszym razem i to jeszcze drugie w gratisie. Nie wiem co ze mną się dzieje. Doła podłapałam :(
hormony :( nie mysl tak o sobie, u nas tez bedzie po moim porodzie dzidzia bo mojej mamy siostra najmlodsza urodzi drugie i ja sie ciesze, bo lubie jak sie rodza w rodzinie dzieci. To dziala tak, ze jak nam sie nie uklada lub cos nas zaskakuje to zycie innych ludzi, gdzie im sie uklada tak jak nam mialoby sie ukladac jest powodem do zazdrosci i to normalne :)

Ty masz podwójne szczęście! I nawet nie wiesz jakie masz szczęście, że udało się za 1 razem.. :)

To tylko się cieszyć przecież! Siostrze się wreszcie udało, Tobie udało się od razu. W krótkim odstępie czasu pojawią się w Waszej rodzinie 3 dzieciaki; będą się miały z kim bawić. Ja bym chciała, żeby moja siostra miała dziecko w tym samym wieku jak moje.

reklama
Do góry