Antiope
Fanka BB :)
A mnie wczoraj mój endo powiedział, że dobrze jak TSH jest niskie, a FT4 wysokie...Zrobiłam badania trzymajcie kciuki aby było ok. Zaczynam się zakłamywać powoli. I znów ft4 podwyższone. Na prawdę od jakiegos czasu czuje się tak jaby wszystko mi sie na głowę zarzucało. Zaczynam się bać, że wróci mi depresja i nerwica lękowo- żołądkowa... Juz od nerwow w polowie drogi do szpitala malo nie zwróciłam. Nikt mnie w domu nie rozumie zero.. Kazdy tylko bd dobrze bd dobrze, a ja mam juz na glowie takie glupoty ,ze odechciewa mi sie wszystkiego: (.
Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom
Resztą się nie przejmuj, będzie dobrze.
Witaj!Witam grudniowe mamy . Od dłuższego czasu obserwuje to forum a teraz postanowiłam się przyłączyć i przywitać. Mam na imię Basia, mam 31 lat, mieszkam w Szczecinie. Aktualnie jestem na etapie 16 tygodni i 3 dni- to nasze pierwsze dzieciątko. Przewidywany termin porodu to 2 grudnia. Jestem już na zwolnieniu ze względu na charakter swojej pracy i mam zdecydowanie za dużo wolnego czasu na myślenie- Wasze wypowiedzi dodają mi otuchy i uspokajają . Dzięki, że jesteście .
Pisząc o tym 5 miesiącu za tydzień kierowałam się tym: http://informator.zumi.pl/jak-zrobic/jak-prawidlowo-liczyc-miesiace-ciazy/c4wpn