reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Brzuszki pogaduchy ;)

reklama
no kurcze wszystko stalo sie tak nagle, od soboty tak strasznie nisko jest ale czymu tak to nie wiem....
zeby siedziec normalnie musze sie rozkraczycz bo inaczej mlody wali mi po udach....
ale co sie stalo takiego w sobote i niedziele - mialam problem z jego ruchami ( bo praktycznie byly znikome ) opadl i wogole, a teraz wszystko wrocilo do normy...
gin sam stwierdzil ze Maly pcha sie do wyjscia, ale dzieki bogu przestal :p...

ale jest plusik ---> oddycha sie o wiele latwiej niz jeszcze tydzien temu :p

jak na cesarce wyciagli Kubusia to myślałam,ze sie uduszę tak mi płuca opadły hehe anestezjolog pytał sie czy chcę maskę z tlenem,a ja "nie,chce zobaczyć dziecko" hehe :-)

Aniołku ja uwielbiam szczurki,a w szczególnosci te łyse i długie ogonki :happy2: moja panna dużo śpi,pije i je i dupy z miejsca nie rusza,ale balon to ma,wcześniej myślałam,że jest przekarmiona,ale za bardzo brzuchol na boki jej ucieka,więc raczej spodziewamy się maluchów.Ciekawe jakie będą,bo samiec koleżanki jest biały z 2 ciapkami czarnymi a nasza jest biało-szara:-) ale zaczęła bardzo gryźć i atakować :szok:

ja chyba emerytem jestem w temacie heh bo mam 23 lata :-)

martuś- noto świetnie jestem w szoku całą noc spał? :) super dał mamusi odpocząć :D hehe
Aniołek- ty masz 20 ? oo młodziutka jesteś :) a brzunio troszke opadł
Saleminka- a tam emerytka ja mam 22 w sierpniu :p to jestes o rok starsza tylko :p

W każdym bądź razie młode z nas mamusie są i będą :-) moja mama to urodziła mnie w wieku lat 19 ;-) tuż po ślubie zapragnęli mieć dzidziusia - i dobrze bo fajnie jest mieć młodą mamę i móc z nią o wszystkim porozmawiać :-)

jesteśaniołkiem no nie da sie ukryć, będe chyba po Tobie kochana ;-) przynajmniej taka mam nadzieje!!! ja czuje sie różnie, wiesz mam nadciśnienie indukowane ciążą a teraz mała coraz większa coraz większy ucisk no i więcej tabletek musze łykać. Lekarz sie zastanawia nad cesarką własnie ze wzglądu na to ciśnienie a pozatym to moja mała jest jeszcze ułożona poprzecznie :sorry2: ale mam nadzieje że sie to jeszcze może zmieni....
Widze że szczurki na tapecie :-) ja tez je uwielbiam. To się pochwale domowymi pupilkami.
Zdjęcia-0013..jpgIMG_3493..jpgMalusia Brucia..jpg

mam takie pytanie.. od wczoraj caly dzien i dzisiaj mnie kuje po prawej brzucha i na dole jak chodze to mnie bardziej kuje jak leze i siedze w miare da sie wytrzymac , poza tym kurcze mam zawroty glowy :( gin nie wiedziala od czego miala tylko podejrzenia , moze mnie wspomozecie w moich nerwach ;p

Hehe no to i ja ;-) oto moje wielkie panisko :-) Królica Lola :-D zastrzege że miniaturka hehehe choć wymiary ma już solidne:-p jak mały York :szok::-D

To foto jest sprzed 3 miechów, Lola teraz chyba waży jak mały noworodek... heheh :-)

Załączniki

• DSC04003..jpg
    DSC04003..jpg
    27,1 KB · Wyświetleń: 61
reklama
mam takie pytanie.. od wczoraj caly dzien i dzisiaj mnie kuje po prawej brzucha i na dole jak chodze to mnie bardziej kuje jak leze i siedze w miare da sie wytrzymac , poza tym kurcze mam zawroty glowy :( gin nie wiedziala od czego miala tylko podejrzenia , moze mnie wspomozecie w moich nerwach ;p

hmmm może po prostu maluch się rozciąga? albo macica? ja tak mam czasami ale w piątek jeszcze skonsultuję z Gin bo miałam też dwa skurcze :-(
Mi niunia wczoraj bodajże ucisnęła chyba na jakiś nerw... kilka minut byłam bez czucia na brzuchu. Mogłabym go szczypać, kroić! cokolwiek i nic nie czułam! ;>

Do góry