jestesaniolkiem
Nikodemowa mama '10
butterfly ja mam 20 lat w tym roku a P. 7 lat starszy ode mnie
....
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no kurcze wszystko stalo sie tak nagle, od soboty tak strasznie nisko jest ale czymu tak to nie wiem....
zeby siedziec normalnie musze sie rozkraczycz bo inaczej mlody wali mi po udach....
ale co sie stalo takiego w sobote i niedziele - mialam problem z jego ruchami ( bo praktycznie byly znikome ) opadl i wogole, a teraz wszystko wrocilo do normy...
gin sam stwierdzil ze Maly pcha sie do wyjscia, ale dzieki bogu przestal...
ale jest plusik ---> oddycha sie o wiele latwiej niz jeszcze tydzien temu![]()
mam takie pytanie.. od wczoraj caly dzien i dzisiaj mnie kuje po prawej brzucha i na dole jak chodze to mnie bardziej kuje jak leze i siedze w miare da sie wytrzymac , poza tym kurcze mam zawroty glowygin nie wiedziala od czego miala tylko podejrzenia , moze mnie wspomozecie w moich nerwach ;p