reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Olsztyńskie mamy.

liwus - a temperature tez miał?

No niestety miał 38,2 stopnia.
Ale już jest lepiej kataru już nie ma , kaszel też już prawie zanika.

Liwia będziesz w sobotę na kangurach?Oczywiście jak wyzdrowiejesz ale do soboty powinno być ok.

Tak jak pisałam powyżej Adaś już prawie zdrowy , więc w sobotę pójdziemy na kangury. Tym bardziej że M na nocki w tym tygodniu pracuje i do południa będzie spał:happy2: A Wy dziewczyny będziecie?

Magdziara o co chodzi z tymi kangurami??? Bo ja jakaś nie kumata:-p

Spotkania Klubu Kangura
kangur.jpg

Klub Kangura to inicjatywa mam zebranych w różnych miejscach w internecie. Celem Klubu jest szerzenie wiedzy o zaletach płynących z noszenia, o rodzajach chust i nosideł ergonomicznych, o sposobie ich użytkowania. Mamy z Klubów Kangura spotykają się raz w miesiącu.Od września 2008 spotkania Klubu Kangura odbywają się raz w miesiącu w Abecadle. Zapraszamy wszystkich chętnych.
Koordynator Klubu Kangura w Olsztynie: Majka tel. 693117717

Zapraszamy na kolejne spotkania Olsztyńskiego Klubu Kangura

17.01.2009 (sobota) godz. 10 00

Ostatnia edycja:
reklama
tosika - to Ty gdzieś koło mnie mieszkasz :-) ja też rzut beretem mam do tego gabinetu :-)

liwus - no my też mieliśmy 38,6 i 39... i ciężko było zbić... ja zaryzykowałam dla siebie z ibupromem i dopiero on mi pomógł... apap prawie w ogóle niezbijał, a jak zbił to na godzinę...

no my cały czas chorzy a myślałam że Adaś przestanie być chory do końca tygodnia. Także nie wiem czy będziemy na kangurach :-( Cały czas ma kaszel i katar a poza tym to czuje się dobrze. Tak samo żywy jakby nie był chory. Jutro idę do lekarza jak się stan nie poprawi. Bo wg mnie w przeciągu tygodnia powinien wyzdrowieć , co nie?

znowu miałam małą przerwe i tu nie zaglądałam \,ale czasu troszke mało.Maluszek aniołek jak go nie męczy problem ze zrobieniem kupki :-(od kilku dni sie męczymy...
ja w nowej roli bardzo dobrze się czuje,a mały to moje oczko w głowie..jak dziś musiałam wyskoczyc do ubezpieczalni to co 5 minut telefon do męża czy wszystko ok:-D u mnie w rodzince też co chwile ktoś choruje..całe szczęście jak na razie ja sie jakos trzymam..zdrówka wam życzę ;-)

liwus - widziałam :-) i stwierdziłam że nowa bluzka mi potrzebna:-D:-D:-D i spodnie :-D:-D:-D choć ze spodniami chciałam się jeszcze wstrzymać... może uda mi się wrócić do wagi sprzed ciąży...

ja myślę że pani kardiolog niebędzie miała nic naprzeciw, więc ja na 90% napewno tak... :-)

I my też chyba dołaczymy.;)
Nikula i Liwia czy oprócz Klubu kangura chodzicie tez do Klubu mam w Abecadle?lub może wybieracie się?

I my też chyba dołaczymy.;)
Nikula i Liwia czy oprócz Klubu kangura chodzicie tez do Klubu mam w Abecadle?lub może wybieracie się?

Ale numer właśnie chciałam napisać tu na forum czy wybieracie się do Klubu Mam ..hehe.. Także Magdziarka nie byłam jeszcze ale wybrałabym się w czwartek. W środę mamy udrażnainie kanalika , więc w czwartek moglibyśmy przyjść do Klubu Mam. To jak dziewczyny idziemy?
A odnośnie basenu to stwierdziłam że nie będę się zapisywć do tej szkoły pływania tylko będę chodzić z Młodym sama. A jak Młody skończy rok to we wrześniu czy listopadzie zapiszę go do takiej szkoły bo wtedy świadomie nauczy się pływać. A teraz to i tak na zasadzie zabawy , więc pobawić się z nim mogę sama i to za 100zł za 3 miesiące a nie za 300zł. Albo nawet będę jeździć do Dobrego Miasta bo tam fajny i w miarę tani basen jest : Strona basenu w Dobrym Mieście - NA FALI

reklama
dziewczyny wyslijcie mi priva swoje adresy mailowe...
bo inaczej tej ksiazki niedostaniecie... bo jak mam ją wysłać...:-)
do klubu mam niechodze... juz czasu mi brak...

Magdziara mam MT w domu, zaraz go zmierze i wysle ci wymiary

Do góry