reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Pomysły na prezenty.....

Mikołaj dostanie:
LEGO 7893 - WIELKI SAMOLOT PASAŻERSKI sklep internetowy zabawki Wrocław

Transformers: Revenge of the Fallen - Deluxe Bumblebee: Amazon.co.uk: Toys & Games

i chyba jakieś dinozaury - bo starsznie go fascynują.

wybaczcie nie iem czemu się to tak podwójnie wyświetla :sorry:
No to Mikołaj będzie miał super pakę:-):-):-)
Aga km-Llubię zapachy Hugo Bossa ale rok temu przerzuciłam sie na Masaki Matsuhima,najwspanialszym prezentem dla mnie byłoby jego 5 zapachów:-):-):-) a gdyby tak jakiś jego ciuszek:rolleyes::rolleyes::rolleyes:...
rozmarzyłam się:-D

reklama
-dla moich rodziców kupujemy odkurzacz, jeszcze mamy nie wybrany
-dla tesciów zrzutka na Parowary / Zelmer Niezawodnie
-dla męza nie mam pojecia, chyba sobie zrobimy wspólny prezent i kupimy sobie jakiś lepszy aparacik cyfrowy
-dla niuni już kiedys wklejałam wam w szał zakupów jedna zabawka od nas, jedna od chrzesnej a jedna od babci i dziadka :-)
Witaj na stronie Fisher-Price.com!
http://www.fisher-price.com/pl/infanttoys/product.asp?s=bupeek&id=37834
http://www.fisher-price.com/pl/infanttoys/product.asp?s=buroll&id=37868

aaaaaaaa mój m ma w styczniu 30 i chce dostac wiatrówkę wiec to tyle z takich moich pomysłów na prezent :-)

* moi teściowie to chyba po kartce światecznej ze zdjęciem wnusi, ew. jakąś słitaśną rameczkę z jej zdjęciem,
* moi rodzice chyba też tak, ale oni 30 grudnia mają 25 rocznicę ślubu, to wtedy im coś pokaxniejszego damy, myślimy o mikrofali...
*mój mężulek dostanie od Mikołaja "Żmiję" Sapkowskiego,
* Iza plastikowy telefon z muzycznym panelem, jakiegoś pluszaka pewnie i tyle...
* nasze siostry i szwagrowie pewnie znów duże opakowanie Kinder Niespodzianek... a co im los przyniesie, to nie nasza sprawa:eek:
* babcie albo rafantynki ze zdjęciem Izy, albo coś z prawnusią... myśleliśmy o kolekcji zużytych pieluch, ale to chyba zbyt osobiste:rofl2:... a tak poważnie, to tutaj mamy kłopocik...

a pod choinkę... pierniczki domowej roboty!

Dziewczyny świetny wątek!!!!
Już podpatrzyłam od Was kilka pomysłów na prezenty!:-) np ten komplet pachnący i poduszkę o której pisała mamamatysia:-)

tsarina, piszesz o prezencie ze zdjęciem córeczki... ja też mam taki pomysł...

Wymyśliłam żeby zamówić dla dziadków i pradziadka Hani bombke ze zdjęciem Małej :-) Coś takiego:
Sklep internetowy

Ewentulanie coś takiego też jest fajne:
RAMKI Z GLINKĄ - zrób odcisk stopki i rączki (804263346) - Aukcje internetowe Allegro

Ankzoc, Twoje typy zabawek też są super i właśnie ide szukać `żyrafy` na allegro:-)

A może któraś z Was doradziłaby co kupić dla 1,5 rocznego chłopca? Szukam prezentu dla chrześniaka... myslicie że lego duplo może być czy jeszcze za mały jest na to????:sorry:

Ostatnia edycja:
Dziewczyny świetny wątek!!!!
Już podpatrzyłam od Was kilka pomysłów na prezenty!:-) np ten komplet pachnący i poduszkę o której pisała mamamatysia:-)

tsarina, piszesz o prezencie ze zdjęciem córeczki... ja też mam taki pomysł...

Wymyśliłam żeby zamówić dla dziadków i pradziadka Hani bombke ze zdjęciem Małej :-) Coś takiego:
Sklep internetowy

Ewentulanie coś takiego też jest fajne:
RAMKI Z GLINKĄ - zrób odcisk stopki i rączki (804263346) - Aukcje internetowe Allegro
Cieszę się, że podsunełam fajny pomysł.
Śliczna ta bańka chyba zamówię babciom po jedej ze zdjęciami chłopców:-)

no więc dalej.
Dla mojego M. pomysły:

1. zegarek (bo on z zegarkami ma to co kobieta z butami - nigdy za wiele:laugh2:)

2. szlafrok (bo mój jest dla niego "zbyt szorstki" :dry::eek::oo:)

3. Samochodzik lego z F1 ferrari (bo jak kupowaliśmy prezent dla Mikołaja, to prawie się poplakał jak kazałam mu odłożyć go na półkę:eek::confused2:)

8157-0000-xx-13-1.jpg

4993-0000-xx-33-1.jpg

i to co by ktoś sobie nie pomyślał, wiem na pewno - bo go znam - uszczęśliwi mojego m.

Natomiast wczoraj zaczął coś przebąkiwać że on by chciał wii, albo xbox'a, nosz co jest z tymi facetami :dry::dry::dry:.
Więc powiedziałam że się zastanowię.

BOMBKA ,świetny pomysł i na bank ją zamówie. Szczerze to jakos nie mam weny do wybierania prezentów. Popatrzę na wasze propozycję i jak coś to sciągne.
Mój Mikołaj podpatrzył prezenty M@ms i kaze sobie kupic wyścigówkę.

hej katarzynak
Tak ramka z odciskiem stopek czy dloni maluszka to nasz pomysl na prezenty dla zakochanych dziadkow we wnusi:):tak:

Co do prezentu m&m's mojemu taki bolid na pewno by się bardzo spodobał. 2 lata temu dostał ode mnie pod choinkę wodę ferrari w zestawie ze zdalnie sterowanym bolidem. Cieszył się jak dziecko.

Zastanawiam się nad zakupem tej poduszki relaksacyjnej ... Mojej mamie mogłaby sprawić przyjemność

A ja ... co prawda nie na gwiazdkę, ale na urodziny M połączone z Mikołajkami (03.12) zamówiłam mu kurs w szkole jazdy w Kielcach (doskonalenie techniki jazdy) Doskonalenie techniki jazdy, Szkoła Jazdy Subaru, Akademia Bezpiecznej Jazdy, Szkolenia, Trening Bezpiecznej Jazdy, Samochodowe imprezy integracyjne, Szkoła jazdy Subaru, Eventy firmowe, imprezy promocyjne, Tor Kielce (Miedziana góra) - Wisławski, Ho
Kurs jest całodniowy. Teoria plus praktyka. Myślę że będzie mega zaskoczony :tak: Pojedziemy wszyscy troje, on się będzie bawił, a po kursie wybierzemy się na jakąś kolację. Może znacie jakieś ciekawe miejsce w owym mieście?

Lilianka na Mikołaja dostanie zakupioną już kostkę Leap Frog a na gwiazdkę ... hmmm :sorry: no jakieś zabawki pewnie, ale jeszcze nie mam koncepcji :zawstydzona/y:

reklama
No nas omina prezenty dla rodzicow....chyba ze jakies drobiazgi.....wlasciwie w Polsce bedziemy dopiero 22 stycznia wiec juz prawie miesiac po swietach....

My napewno cos dostaniemy ...zwlaszcza ja bo w styczniu mam urodzinki a mamcia zawsze mi cos kupuje.....:-):-)

Nasze dziewczynki dostana pod choinke takie cudo....:-):-):-)

Buy your Little Bird Told Me Curious Caterpillar Infant Rocker reviews from Kiddicare Christmas Gifts | Online baby shop | Nursery Equipment

A tu foteczka innych blizniaczek....wlasnie w bujaczku...

10355057_84982_raw.jpg

A co do prezentu dla mojego Przemka...to nie mam pojecia....:shocked2::sorry:

Mamamatysia....no podziw totalny dla Ciebie za taka organizacje.....kurcze a ten plecak dla tescia....normalnie w szoku jestem....super...:-)

Katarzynak....ta babka na choinke swietna sprawa i wcale niedroga...

m&m's......Ty tak na serio ze Twoj maz uzywa Twojego szlafroka.......w takim razie to bylby bardzo trafiony prezent.....
Mikolaj to bedzie mial radoche......

Ostatnia edycja:
Do góry