G
Georgina
Gość
Mój też ma nocki.a ja dzis znowu sama w lozku ... a do tego gardlo mi napierdziela i sie boje zeby agaci nie zarazic !!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mój też ma nocki.a ja dzis znowu sama w lozku ... a do tego gardlo mi napierdziela i sie boje zeby agaci nie zarazic !!
a u nas był i miło to wspominamMy nie planujemy takowych wieczorków panieński/kawalerski.
Aga żebys dopchała się do watków porannych widziałabyś zyczenia;-)Buuuuuuuuu miałyście tyle nie pisać!!!
Jak zwykle nikt mnie nie czyta..nikt nie pamięta że Tomeczek ma dziś 5 miesięcy....nikt nie komentuje mich zdjęć;-);-);-);-);-)
No racja.... hehe dzisiaj rano go umyłam przed pójściem do przedszkola.He he napewno nic mu nie będzie![]()
wlasnie marta przeczytalam ,ze mialas ochote dzien dziecka Antosiowi zrobic.
My tez kilka razy zroiimy dzien dziecka Maxowi i jaos z brudu nie umarl
A dzis...
Mamy dwie lazienki. Jedna z naszej sypialni i ma tylko prysznic a druga na korytarzu z wanna.
I w tej na korytarzu moj syn Ernest rozsiadl sie na teonie dokladnie o 19.
I stekal ta chyba z pol godziny a Max spiacy. Skoro z tego stekania nie wynikalo ,ze lazienka szybko sie zwolni postanowilismy ze Max wezmie prysznic.
I dzisiaj - po raz pierwszy kapal sie z tata pod prysznicem. A jaki byl zadowolony
I jaka mine mial smieszna. Jezyk wywalal bo mu woda na buzke chlapala.
mój butelkowy też ma teraz kryzys i nagle chce jeść więcej, tylko że u mnie wystarczy zwiększyć ilość mleka w butli ;-) a wy cyców nie podkręcicie nagle do większej produkcji ;-) kurcze szkoda że się tak nie da zrobić, no nie?No to chyba u mnie jest terazmaly budzi sie w nocy co 2 godziny
kurcze zamiast rzadziej to on coraz czesciej
![]()
A u mnie pada snieg!!!!
a ja uwielbiam szpile..Z podgrzewaniem butelek ja mam luzik bo mam podgrzewacz z wyświetlaczem i ustawiam sobie temp. Podgrzewacz chodzi 24/dobe i zawsze w nim jest butla z wodą. Jak młody głodny to tylko mleko dosypuje i gotoweGorzej z podgrzewaniem słoiczków. Nie obczajam w jakiej temp. i jak długo to musi stać.
Dla mnie 8 cm to Mount Everest istny![]()
ehhh tesciowa to zmora ktora nestety czasem sie budzi...Kurcze, teściowa zadzwoniła i mi mówi kogo mam na chrzciny zaprosić, babcię Radka to jeszcze rozumiem, ale ona chce żebyśmy zaprosili też sąsiadkębo wiele razy prosimy ją o pomoc nad kotem czy kwiatami. Też mi powód. Dawno się na nią nie denerwowałam, ale dziś poszła o krok za daleko. Jeszcze wąty ma, że wszystko na ostatnią chwilę robimy i co to ma być, że ja jeszcze ubranka nie mam. "Rajstopki musisz kupić" mówi, a co ja jakaś ułomna jestem i dziecka ubrać nie umiem? Jakoś Staś nigdy zaniedbany nie chodził. Podniosła mi ciśnienie.
no prosze jaki ochany mezus...nie chodzilo mi teraz akurat o forum... poprostu nie mam juz sil by przjmowac sie forum .. wystarcza klopoty finansowe ktore daly ciut nadzieji i poki co dupa... moj maz mnie dzis uszczesliwil bo poczta kwiatowa wyslala mi piekny bukiet z bilceikiem kocham cie zono!
tak mi sie milo zrobilo ze szok! chociaz cos
a ja wypilam wczoraj poltorej piwa i dzis umieram na kaca..ooo nie! ale bym sobie wypiła Redsapo ciąży nie umiem pić innych piw niż Reds
![]()
my nie mielismy wogole bbo ja w ciazy bylam...a moj m zrobil sobie grila pod domemdziewczyny z innej beczki, mieli wasi faceci wieczory kawalerskie pewnie..były jakieś panienki do tańczenia?![]()
hehe moj Rysiek tez wczoraj mial ale dzis mu juz nie odpuszcze tez pojdzie z mama pod prysznicmarta ja myślę, że dzień dziecka będzie super pomysłem
moja babcia zawsze mawiała "..z gó.nem sie nie biłaś"![]()
moj sie czesciej nie budzi ale za to zjada coarz wiecej w dzien je tyle ile jadl a w nocy je po 170..;/ jak mu dam mniej to nie przespi nawet 3 godziny...;/No to chyba u mnie jest terazmaly budzi sie w nocy co 2 godziny
kurcze zamiast rzadziej to on coraz czesciej
dzis np.poszedl spac o 20:30 a o 21:40 obudzil sie na jedzonko
no ale musze to jakos przetrwac bo np. dzis dalam mu mleko w butelce i za nic nie chcial ciagnac
chyba musze kupic herbatkę i nauczyc go do butli
bo potem moze byc problem
![]()
witam po cudownej nocy
mały się budził co 2-3 godz .. dla mnie to koszmar bo moje dziecko do tej pory budziło się raz w nocy
mój butelkowy też ma teraz kryzys i nagle chce jeść więcej, tylko że u mnie wystarczy zwiększyć ilość mleka w butli ;-) a wy cyców nie podkręcicie nagle do większej produkcji ;-) kurcze szkoda że się tak nie da zrobić, no nie?![]()
![]()
![]()
![]()