reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

przyda sie troche zdrowka !!! dzieki dziewczyny !!

a mi skonczyli wyswietlac serial JAG !!!!!!!!!!!!1 i co ja teraz bede ogladac ??? jeden serial na dzien to troche malo !!!!

a na spacer to do apteki pojde !!! masakra !!! do tego zimnica niemozliwa !! a doiero na tesciowa wrzeszczalam ze ma w piecu nie palic bo juz maj za pasem ... chyba musze ja przeprosic !!

tez uwielbiam JAG:):):):):)

u nas dzis cieplutko i pieknie od rana:)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
A ja teraz musze ryknac capslockiem!!!
Jakiegkolwiek listy grupy zamkniete czy cos!!
Uwzgledniajcie wszedzie mnie:) czasami nie moge tu byc i ne mam jak nadrabiac wiec bardzo proze o pamiec!!:)

jak cos to j sie wbijam wszedzie z wami czy do mniejszej grupy czy do wiekszej!!:)

A ja teraz musze ryknac capslockiem!!!
Jakiegkolwiek listy grupy zamkniete czy cos!!
Uwzgledniajcie wszedzie mnie:) czasami nie moge tu byc i ne mam jak nadrabiac wiec bardzo proze o pamiec!!:)

jak cos to j sie wbijam wszedzie z wami czy do mniejszej grupy czy do wiekszej!!:)
ejjj nie da sie pisac duzymi litrami??
w kazdym badz razie apeluje:)

Ok a teraz do dziewczyn ktore NEGOWAŁY moj wczorajszy post!
juz was nie rozumiem...
rzucacie haslo SZCZEROSC i jak napisalam szczerze to znow przeczytalam kilka postów krytycznych...
nie musicie sie zgadzac.. napisalam jakie sa moje odczucia tutaj od jakiegos czasu i tyle..
ale nie neguje sie tego prawda???? podziwiam was...
bo wychodzi na to ze mam byc nie szczera i to co mysle zachowac w sobie....
achyba nie o to chodzi.....
zaczne pisac posty ktorych w regulaminie ujet ze nie wolno pisac w stylu: tak, nie , zgadzam sie czy nie zgadzam sie.....
moze wtedy bede bardziej przejrzysta.

Ojoj widzę grupa stworzona przez Daffi wywołała kontrowersje u nas niemałe.
U nas powolutku. Wczoraj byliśmy u baby na kawce i czas zleciał :))
Dziś jedziemy do neurologa i trzymajcie kciuki - oby powiedział, że dalej wszystko ok z rozwojem Alusia :) Może mu filmik pokażę? :-D

a i niedawno napisałam posta z pytaniem o materac i nikt nie odp :-( Ale powtórzę: kupiłam materac gryka-pianka-kokos z pobrudzoną poszewką od łóżeczka. No ale nie mogę jej wyprać, bo w poszewce zaszyta jest gryka a od strony kokosa wata wsadzona....nie jest cały brudny ten materac, tylko z boku...

kopciuszku u mnie dziś robią gładź na ścianach w kuchni :-D

mea zdrówka!!

kasiek ja też się już nie nadaje do picia alkoholu... wypije piwo i śpiewam i mi niedobrze ;-)

a ja uwielbiam szpile..
jak ja ostatnio czytam..... przeczytałam że lubisz szpitale
a080.gif

fajna ta bluzeczka! :-D

a i niedawno napisałam posta z pytaniem o materac i nikt nie odp :-( Ale powtórzę: kupiłam materac gryka-pianka-kokos z pobrudzoną poszewką od łóżeczka. No ale nie mogę jej wyprać, bo w poszewce zaszyta jest gryka a od strony kokosa wata wsadzona....nie jest cały brudny ten materac, tylko z boku...
ja chyba nie dojrzałam tego pyt. ale jeśli chodzi o to jak to wyprać, to ja bym chyba olała sprawę i założyła na to prześcieradło i git ;-)

Czesc :-)
Do was i do tych mamusiek które podczytuja hejjjj :-D

Tak jakos jak zrobiłyscie ta ankiety człowiek sobie pomyslał no podczytuja podczytuja

halo puk puk czytasz to odezwij sie co u Ciebie kim jestes? puk puk :-D

oj sorki tak mnie głupawa strzelila jakas :nerd: przez ta pogode dzis rano padał snieg:szok:

reklama
ja chyba nie dojrzałam tego pyt. ale jeśli chodzi o to jak to wyprać, to ja bym chyba olała sprawę i założyła na to prześcieradło i git ;-)

no chyba nie ma innej opcji na moje, ale wolałam zapytać...a co do Twojej córeczki, to nie że stara dla Alusia, ale za wysoka hahahaha

Do góry