reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zielona Góra i okolice

Noelciu,byloby boooooooombowo,jakbys tez zagoscila w ZG! :tak: :-) A za zyczonka serdeczne dzieki! :tak: :-D :happy2:

Mysza :zawstydzona/y: :zawstydzona/y: :zawstydzona/y: :zawstydzona/y: :zawstydzona/y: A ja tak sobie myslalam,skad ja znam te kobitke,ktora sie do mnie usmiecha... :confused: :sorry2: :zawstydzona/y: No i teraz juz wiem,ale wstyd! :zawstydzona/y: Moze jakbym spuscila swoj wzrok i ujrzala brzusio,to od razu bym skojarzyla,a tak dupcia jasiu. :-( Wybacz,Kochana! :zawstydzona/y: ;-)

Spotkalam dzis
Wesolutka,no i ona,niestety,nie da rady byc w sobote na spotkanku,bo na weekendy wyjezdza... :-( A szkoda. :tak:

reklama
Hej
Agutka - spokojnie - hi hi hi hi - ja was poznałam - bo duużo zdjęć waszych widziałam i mi było łatwiej - bo Mała ma na wózku rejestracje.
To dziewczyny - sobota 13 - park tysiąclecia - ale gdzie:-D
Pozdrawiam Myyyszaaa

hej :) mi pasuje jak najbardziej :)

a to parę fotek:
z basenu

reszta taka zaparowana wyszła niestety :(

z zabaweczką

podczas zabawy:)

a mi przyszło na troszkę do pracy się stawić, co prawda robię wszystko w domku,a le jakoś tak czasu mi brakuje, mam nadzieje ze jutro skończę - jak tylko komputerek nie biedzie fiksował i biorę urlopik :)
dobranoc :)

Pluszaczek a gdzie byliście na basenie?? Wiem że Gregor organizuje takie zajęcia ale drogo bardzo. Jak Werka była malutka to nie miałam kasy na takie przyjemności a teraz jest już za duża na te zajęcia. Jeśli tam byłaś to napisz mi czy fajny ten basen to będę z nią jeździła na godzinkę żeby popluskała sobie.

Pluszaczek,masz sliczneeeeeeego synka! :tak: I jaki duzi duzi,hihi. :-) :tak: No i z tego co pamietam,to podobny do Ciebie. :tak: :-)

Jesli chodzi o spotkanko,to ja proponuje plac zabaw w parku 1000lecia. :tak: :-D

agutka - dzięki za komplementa :) faktycznie podobny do mnie, oczy ma po mężu :), ale cała reszta po mnie (no prawie cała :D)

WerEla - tak właśnie tam byliśmy - Gregor na chemicznej 16a, basenik fajny, bardzo cieplutko, woda czysta(zapomiałam tylko zapytac jak często czyszczą i czym, ale chloru nie było czuć). Mały ten basen i jednakowej głębokości 1,4 m. Zajecia mi się bardzo podobały a i Piotruś był raczej zadowolony, tak się rozglądał :) mały obserwator :) W ten pn też się wybieramy, zobaczymy tylko jak sie Piotruś będzie czuł bo dzisiaj mieliśmy szczepienie. Mój dzielny synek, tylko króciótko zapłakał, i przespał prawie cały dzień, zoabczymy jak bedzie rano :)

papa spadam, dzisiaj też do pracy podjechałam wyjasnic pare spraw, muszę na ten urlop pójść, padam :) papa
a plac zabaw na 1000lecia moze być, tylko tam zawsze ktos siedzi, więc może jakiś znak rozpoznawczy co, np zielona kokarda?? :)

Mysle,ze na placu zabaw sie nie zgubimy. :-p :-D Jak cos to Nas szukajcie. :cool2: Wszystkie juz Nas widzialy,wiec wiecie,jak wygladamy. ;-) Damy rade! Czyli,co? 14 plac zabaw? :-D Aaaaaaaaaale sie ciesze! :-D :tak: :-D

Noelus,przyjezdzasz do ZG? :-D

reklama
Do góry