reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zielona Góra i okolice

My niestety odpadamy bo mamy szpital w domciu. Ja i Weronika jesteśmy chore. Więc nie ma sensu żebyśmy męczyły Was i siebie. Jak spotkanko jutro wypali i będziecie planowały następne to mam nadzieję że wtedy do was dołączymy.
Dzisiaj taka piękna pogoda a moja córcia nie chce wyjść z domku. Jest bardzo osłabiona. W nocy wymiotowała i całą noc marudna była:-( Strasznie mi jej szkoda. Mój malutki aniołek:-(
Życzę udanego spotkania:tak:

reklama
Cześć:-) My nadal jesteśmy chore:-( ja już trochę lepiej się czuję ale Weronika ma kaszel:-(
Jak spotkanie się udało?? Gdzie byłyście?? Ile osób było?? U nas już wózek poszedł dawno w odstawkę.

WerEla - a co was tak trzyma:confused:
Było nas trzy + 2 i jedno schowane:-) Posiedziałyśmy w parku;-)
A potem krótki spacerek przez winobranie :tak: Agutka wstaw zdjęcie jak mała wygląda w czapeczce:tak: Piotrus to taki spokojny maluszek - wiesz Pluszaczku;-)

Pozdrawiam

hej:)

chorujacym duzo zdrókwka :)

A spotkanko było fajowe, koniecznie trzeba je powtórzyć :)

Piotruś dzisiaj komptenie mnie zaskoczył. Pojechalisy na basen a Piotruś ledwo weszliśmy tak się rozpłakał, ze już myślałam, że nic z pływania nie wyjdzie, ale całe szczęście w wodzie się uspokoił. Bardzo mu sie dzisiaj podobało, nawet się odzywał gaworzył i kwiczał z radosci. A woda wcale mu nie przeskadza, bo nawet sam sobie bużkę zamaczał:) a raz mama pod wodę wsadziła, ale miał minę :)

Bylismy u ortopedy i z biderkami wszystko ok :)

i tak na osłodę: Piotruś z przytulanką o poranku :)

marcheweczka:)

soczek jabłkowy :)

dobranoc

Hej dziewczyny :-D
My już wróciliśmy z Władysławowa i było super :-D:-D szkoda że tak krótko :-( Piotrusiowi może się podobało ale miało na niego charakter usypiający więc moje dzidzi prawie całe wczasy przespało :-D:-D podróż zniósł bardzo ladnie ale pod koniec już nie dał rady i 2 kilmetry przed domem zwymiotował:-:)-(

My też byliśmy na basenie we Władysławowie - takim normalnym nie dla niemowląt i też było super :-D:-D Przesiedzieliśmy 40 minut w jacuzzi bo wiadomo że woda na takim basenie jest za zimna :tak::tak:

Pozdrawiamy Was cieplutko :-D

Hejka wszystkim. ;-)
Ja tez ciapa - zapomnialam aparatu. :baffled: Nastepnym razem nadrobimy. ;-)

WerEla,zdrowka dziewczynki! :tak:

Mysza,jak tylko pstrykne jakas fotke Zuzince w tej czapie,to pokaze. :-D Ale powiem Ci,ze Moja Corcia wyglada w niej przeeeeeeeeecudownie! :-D :tak: :-D

Pluszaczku,Piotrus na tych fotkach jest taaaaaki ... duzy! :szok: :-) Calkiem inny,niz w rzeczywistosci. ;-) No i cudnie sie krzywi przy jabluszku,hihihi. ;-) :-) :tak:

Barszczyk,super,ze wyjazd sie udal! :tak: :-) Wklej koniecznie jakies fotki! :tak: A tak w ogole,to Wy tez teraz musicie nadrobic spotkanko. ;-) :tak: :-)

Hej
TO jak nasi chorujący - lepiej się czują??Zostawiamy Wam wybranie kolejnego terminu i miejsca :-D
Barszczyk świetnie że wyjazd się udał :-D
Pluszaczek - ale Agutka ma racje w rzeczywistości Piotruś się wydaje malutki - a tu taki duży :-D

reklama
Barszczyk,zapraszamy na ferie :-p i bardzo proszę dbać o mojego zięcia,żeby nadal byl taki promienny,jak w Sopocie :tak:
Trójmiasto pozdrawia Zieloną Górę :-)

Do góry