reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zielona Góra i okolice

Noelciu,byloby boooooooombowo,jakbys tez zagoscila w ZG! :tak: :-) A za zyczonka serdeczne dzieki! :tak: :-D :happy2:

Mysza :zawstydzona/y: :zawstydzona/y: :zawstydzona/y: :zawstydzona/y: :zawstydzona/y: A ja tak sobie myslalam,skad ja znam te kobitke,ktora sie do mnie usmiecha... :confused: :sorry2: :zawstydzona/y: No i teraz juz wiem,ale wstyd! :zawstydzona/y: Moze jakbym spuscila swoj wzrok i ujrzala brzusio,to od razu bym skojarzyla,a tak dupcia jasiu. :-( Wybacz,Kochana! :zawstydzona/y: ;-)

Spotkalam dzis
Wesolutka,no i ona,niestety,nie da rady byc w sobote na spotkanku,bo na weekendy wyjezdza... :-( A szkoda. :tak:

reklama
Hej
Agutka - spokojnie - hi hi hi hi - ja was poznałam - bo duużo zdjęć waszych widziałam i mi było łatwiej - bo Mała ma na wózku rejestracje.
To dziewczyny - sobota 13 - park tysiąclecia - ale gdzie:-D
Pozdrawiam Myyyszaaa

hej :) mi pasuje jak najbardziej :)

a to parę fotek:
z basenu

reszta taka zaparowana wyszła niestety :(

z zabaweczką

podczas zabawy:)

a mi przyszło na troszkę do pracy się stawić, co prawda robię wszystko w domku,a le jakoś tak czasu mi brakuje, mam nadzieje ze jutro skończę - jak tylko komputerek nie biedzie fiksował i biorę urlopik :)
dobranoc :)

Pluszaczek a gdzie byliście na basenie?? Wiem że Gregor organizuje takie zajęcia ale drogo bardzo. Jak Werka była malutka to nie miałam kasy na takie przyjemności a teraz jest już za duża na te zajęcia. Jeśli tam byłaś to napisz mi czy fajny ten basen to będę z nią jeździła na godzinkę żeby popluskała sobie.

Pluszaczek,masz sliczneeeeeeego synka! :tak: I jaki duzi duzi,hihi. :-) :tak: No i z tego co pamietam,to podobny do Ciebie. :tak: :-)

Jesli chodzi o spotkanko,to ja proponuje plac zabaw w parku 1000lecia. :tak: :-D

agutka - dzięki za komplementa :) faktycznie podobny do mnie, oczy ma po mężu :), ale cała reszta po mnie (no prawie cała :D)

WerEla - tak właśnie tam byliśmy - Gregor na chemicznej 16a, basenik fajny, bardzo cieplutko, woda czysta(zapomiałam tylko zapytac jak często czyszczą i czym, ale chloru nie było czuć). Mały ten basen i jednakowej głębokości 1,4 m. Zajecia mi się bardzo podobały a i Piotruś był raczej zadowolony, tak się rozglądał :) mały obserwator :) W ten pn też się wybieramy, zobaczymy tylko jak sie Piotruś będzie czuł bo dzisiaj mieliśmy szczepienie. Mój dzielny synek, tylko króciótko zapłakał, i przespał prawie cały dzień, zoabczymy jak bedzie rano :)

papa spadam, dzisiaj też do pracy podjechałam wyjasnic pare spraw, muszę na ten urlop pójść, padam :) papa
a plac zabaw na 1000lecia moze być, tylko tam zawsze ktos siedzi, więc może jakiś znak rozpoznawczy co, np zielona kokarda?? :)

Mysle,ze na placu zabaw sie nie zgubimy. :-p :-D Jak cos to Nas szukajcie. :cool2: Wszystkie juz Nas widzialy,wiec wiecie,jak wygladamy. ;-) Damy rade! Czyli,co? 14 plac zabaw? :-D Aaaaaaaaaale sie ciesze! :-D :tak: :-D

Noelus,przyjezdzasz do ZG? :-D

reklama
Do góry