reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zielona Góra i okolice

reklama
AgutkaZG - dziei za namiary na ten basen, jejku chyba od razu jutro tam zadzwonię dowiedzieć sie co i jak, tak mi się marzą takie zajecia :) czy któaś z Was była moze na takich zajęciach?
a coś o sobie hmm co by tu napisać... mam ciemne włosy, raczej długie, a na spacerki częśto wychodzę ok 16-17 i dreptam do parku tysiąclecia albo na deptak, czasem do palmiarni, Piotrusia wożę w wóźiczku szarym z dodatkiem żółtego :)

a ty też koniecznie coś napisz o sobie, moze faktycznie sie znamy z widzenia, ale by było co :)
no i gratulacje dla sprytnej panienki, małego tuptusia:)

Dziewczyny, czy któraś z Was chodzi na masaże dla niemowląt u nas w szpitalu do pani Kasi Sadurskiej? moze się znamy co??

barszczyku - dzięi za info o mleczku, ja oki co kupiłam ten bebilon2 i Piotrusiowi smakuje, więc chyba na razie zistaniemy przy tym, coć na pradę nie wiem co o tym sądzić, jaka jest rózńica miedzy tymi mleczkami poza ceną i opakowaniem, to mnie bardzo nurtuje. Ja też karmie w sposób mieszany, tzn teraz już wiecej butelką, no cóż mały królewicz ma humorki i woli buteleczkę czasem :) A ile mleczka podajesz??
a gdzie jest ten basen w świebodzinie, czy to ten zaraz przy wjedzcie z ZG?

Jeśli chodzi o spotkanie to jestem jak najbardziej za :) bardzo chciałabym Was poznać i umawiać się na spacerki :) Mi pasuje właściwie każdy dzień dostosuje sie do Was :)

no to zmykam
dobranoc

Pluszaczku,jakos kurcze nie moge sobie Ciebie wyobrazic,hihi. ;-) Tzn. nie kojarze. :baffled: Ja po 1000leciu malo spacerkuje (po deptaku wrecz bardzo czesto :-p),ale i czesto tez w tych godzinach przechodze kolo Twojego osiedla z Zuzinka. :tak: :-D
A o sobie,hm... W sumie to nie wiem,co napisac. :confused: Mam ciemne wlosy - srednio dlugie. :-p ;-) No i Corcie Zuzie,co juz wiesz. :-D Powiem Ci,ze My akurat,chyba,baaaaaaaaaaaaaardzo rzucamy sie w oczy,z tego,co zauwazylam,gdyz Zuzia ma na wozku przyczepiona rejestracje z imieniem i data urodzin. :-D :tak: :-D :-p
Moze wkleisz jakies swoje zdjatko,co? :-) :tak:

Jesli chodzi o spotkanko,to mi by pasowaly nieco wczesniejsze godzinki,niz 17... wiec moze np. sobota za tydzien? :confused: ;-) Jesli Wam nie pasuje,to ja sie postaram jakos dopasowac,chociaz niczego obiecac nie moge... ;-)

A tak dreptoli Zuziulka. :-D :-D :-D

YouTube - Mamooo! Ideeee! :-DDD

pluszaczku - ja miałam chodzić na masaże do pani sadurskiej ale zapomniałam się zgłosić w sierpniu a teraz to już nie wiem czy nie jest za późno :-(a przypomnij mi kiedy ty rodziłaś i czy chodziłaś do szkoły rodzenia do pani sadurskiej bo może stąd się znamy :rofl2:

w swiebodzinie jest tylko jeden basen chyba i oczywiście chodzi o ten duży zaraz przy wjeździe :tak:

mleczka podaje 120 bo moj maluszek wiecej nie wypija i tak mniej wiecej co 3 godziny :tak:

barszczyku - to dzwoń jak najprędzej bo te zajęcia sa cały czas i co miesiac przychodzą nowe dziewczyny, co prawda jest dużo chętnych ale za to jest wesoło. My chodzimy już frugi miesiąc, a Piotruś to uwielbia te masaże :)

agutkaZG - tek mi się wydaje, zę Was dzisiaj widziałam, minęłyśmy się przy urzędzie miejskim, wracałajs z deptaka tuż ppo 15tej, poznałam Was po tej rejestracji :) już się chciałam odezwać, bo miałam wrażenie jakbyśmy sie znały, ale cóż pech chciał, potknęłam się, a później juz mnie minęłaś, ale moze następnym razem lepiej nam pójdzie :)

jeśłi chodzi o spotkanie, to m i pasuje własciwie dowolny termin i czas, poza wt o 14 - masaże niemowląt :) a ostatnio to na spacerki wychodzę coraz wcześniej bo mój mały książę to z kurami chodzi spać, robis ie ciemno a on marudzi zeby go położyć:)

dobranoc

Hej za tydzień sobota??:-)
Mi pasuje - w tygodniu to ja trochę późno konczę - ale sobota jest w sam raz :tak:

Pluszaczku jak dzwoniłam sie umawiać na szkołę rodzenia to p.Katarzyna była po waszych zajęciach :tak::-D Miałam pecha i za każdym razem jak próbowałam się do niej dodzwonić - pani z poradni laktacyjnej odbierała:rofl2::sorry2:

Udało mi się dziś obejść winobranie - i przypomniały mi się te obietnice że rynek nie będzie wyglądał jak stragan;-):-) Coś chyba nie wyszło - ale fajnie miasto wygladało w na tvn:-);-)

Mysza - to zadzwoń do p. kasi na komórkę najlepiej, i to jak najszybciej, bo ona mówiła że jest duzo chętnych do szkoły rodzenia i na niektóre terminy musi odmawiać, jeśłi nie masz chętnie CI podam :)

a w tvn też oglądąłam fajnie było widać ZG, a jutro od rana ciąg dalszy :)

Aaaaaaaaaaaale jaja! :-D

Pluszaczku,wiesz co? Ja przeczuwalam,ze Wy to Wy wlasnie! :-D :tak: Nie pamietalam tylko,jaki macie wozeczek - jedyne,co mi utknelo w pamieci,to te zolte wstawki. :-D :tak: A z tym potknieciem,to wlasnie mialam sie pytac tu na BB,czy to przypadkiem nie Ty prawie zgubilas obcasa. :-p :-D :-p ;-)
Mam nadzieje,ze nastepnym razem nasze spotkanie bedzie juz normalniejsze. :-p :-D Rozumiem,ze te potkniecie,to bylo z wrazenia,ze Nas ujrzalas? :-p :cool2: :-D

Oki,czyli wiekszosci pasuje sobota,hura! :-D To teraz podajcie,jakie odpowiadaja Wam godziny. ;-)

reklama
agutkaZG - no to się poznałyśmy, teraz wiemy już kogo wypatrywać :) a te buty co wczoraj miałam jeku, szłam właśnie na ślub do znajomych i wyjełam z szafy takie co bardzo rzadko zakładam hehehe, no i miałam hehehe :)

a sobota na spotkanie jak najbardziej mi pasuje, bo maż to często własnie w soboty pracuje od rana do wieczora:)

mysza, fajnie że się zapisałaś, bedziesz na pewno zadowolona :)

Do góry