reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zielona Góra i okolice

reklama
Fiu fiu,coz to za romansidla? :-) :-p ;-)

Jesli chodzi o fotki,to w sumie mialam nie wklejac ich na odkrytych watkach juz,no,ale zrobie tutaj raz ten wyjatek. ;-)

ZUZIA w Winobraniowej czapulce. :-D :happy2: :-D

pict0006qi5.jpg

pict0001hf8.jpg

Agutka,słodka Twoja Zuzia :tak: taka do ściskania i buziakowania :tak:
a romanse-no cóż,szukam porządnego zięcia,a teraz w dobie internetu nie ma probliema-będą się widziec przez skype'a i to im wystarczy do dnia ślubu ;-):-D

ja też jestem za zamkniętym wątkiem bo też nie lubię wklejać zdjęć na otwartym :-(
Betka wariatko trochę szkoda żeby się do dnia ślubu nie spotkali - raz my do was raz wy do nas i damy radę :-D:-D:-D:-D:-D:-D

A ja dzisiaj ZDAłAM EGZAMIN NA PRAWO JAZDY ZA PIERWSZYM RAZEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ależ jestem z siebie dumna :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:cool2::cool2::cool2:

Dzieki Kochane za komplementy dla Zuzanki! :-D :tak: :-D
Niestety,zamknietego watku nie da sie utworzyc samemu... :baffled: Chyba,ze mialabym opcje admina :-p zamiast moderatora,to wtedy owszem. ;-)

Barszczyku,gratulacje zdolna kobito! :tak: :-D Juz teraz bede wiedziala do kogo sie usmiechnac,jak bede potrzebowala gdzies pojechac,a nikt nie bedzie mogl z moich znajomych. :-p :-D ;-)

No,a tak poza tym,to od wczoraj jestem pociagajaca... nosem! :baffled: :sick: I nic mi sie nie chce. :no: ;-)

Barszczyku,nie dziekuje. ;-) Powiem Ci,ze ostatnio u mnie w domu wszyscy smarkali - wlacznie z Zuzia - bo mi Ja zarazili. :wściekła/y: :baffled: Tylko ja bylam zdrowa... A teraz,jak wszyscy sa zdrowi,ja pociagam... :-p Normalnie reflex mam,niczym szachista! :-D :laugh2: :-p

U nas też tak było tyle tylko że najpierw ja smarkałam a później jak już wyzdrowiałam cała rodzinka chodziła chora :sorry2:
a co do zamkniętego to może trzeba poprosić jakiego administratora czy jak ????:baffled::confused:

reklama
Do góry