reklama
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
Fiu fiu,coz to za romansidla? :-) ;-)
Jesli chodzi o fotki,to w sumie mialam nie wklejac ich na odkrytych watkach juz,no,ale zrobie tutaj raz ten wyjatek. ;-)
ZUZIA w Winobraniowej czapulce.
Jesli chodzi o fotki,to w sumie mialam nie wklejac ich na odkrytych watkach juz,no,ale zrobie tutaj raz ten wyjatek. ;-)
ZUZIA w Winobraniowej czapulce.
Agutka,słodka Twoja Zuzia taka do ściskania i buziakowania
a romanse-no cóż,szukam porządnego zięcia,a teraz w dobie internetu nie ma probliema-będą się widziec przez skype'a i to im wystarczy do dnia ślubu ;-)
a romanse-no cóż,szukam porządnego zięcia,a teraz w dobie internetu nie ma probliema-będą się widziec przez skype'a i to im wystarczy do dnia ślubu ;-)
Minesota
Fan(ka)
AgutkaZG - jak założysz zamknięty wątek dla mam z zielonej góry na zdjęcia:-) To nie będzie problemu ;-)
Pozdrawiam Ula
Pozdrawiam Ula
ja też jestem za zamkniętym wątkiem bo też nie lubię wklejać zdjęć na otwartym :-(
Betka wariatko trochę szkoda żeby się do dnia ślubu nie spotkali - raz my do was raz wy do nas i damy radę
A ja dzisiaj ZDAłAM EGZAMIN NA PRAWO JAZDY ZA PIERWSZYM RAZEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ależ jestem z siebie dumna
Betka wariatko trochę szkoda żeby się do dnia ślubu nie spotkali - raz my do was raz wy do nas i damy radę
A ja dzisiaj ZDAłAM EGZAMIN NA PRAWO JAZDY ZA PIERWSZYM RAZEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ależ jestem z siebie dumna
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
Dzieki Kochane za komplementy dla Zuzanki!
Niestety,zamknietego watku nie da sie utworzyc samemu... Chyba,ze mialabym opcje admina zamiast moderatora,to wtedy owszem. ;-)
Barszczyku,gratulacje zdolna kobito! Juz teraz bede wiedziala do kogo sie usmiechnac,jak bede potrzebowala gdzies pojechac,a nikt nie bedzie mogl z moich znajomych. ;-)
No,a tak poza tym,to od wczoraj jestem pociagajaca... nosem! :sick: I nic mi sie nie chce. ;-)
Niestety,zamknietego watku nie da sie utworzyc samemu... Chyba,ze mialabym opcje admina zamiast moderatora,to wtedy owszem. ;-)
Barszczyku,gratulacje zdolna kobito! Juz teraz bede wiedziala do kogo sie usmiechnac,jak bede potrzebowala gdzies pojechac,a nikt nie bedzie mogl z moich znajomych. ;-)
No,a tak poza tym,to od wczoraj jestem pociagajaca... nosem! :sick: I nic mi sie nie chce. ;-)
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
Barszczyku,nie dziekuje. ;-) Powiem Ci,ze ostatnio u mnie w domu wszyscy smarkali - wlacznie z Zuzia - bo mi Ja zarazili. Tylko ja bylam zdrowa... A teraz,jak wszyscy sa zdrowi,ja pociagam... Normalnie reflex mam,niczym szachista!
reklama
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
Z tym zamknieciem,to wydaje mi sie,ze z takim ogolnym tematem,jak "Zielona Gora" nic nie zdzialamy.