reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zielona Góra i okolice

Hej
dziewczyny ja mam czas caly dzień:-) dostosuje sie do dzieciaczków i ich planu dnia:-)ale musimy brac poprawke na winobranie i najlepiej chyba by było koło południa;-)

Zuzanko wszystkiego ale to wszystkiego najlepszego:)

reklama
życzonka dla Zuzki, troszke spóźnione, ale takie milutkie i wesolutkie:)

a jeśli chodzi o spotkanko, proponowałabym deptak, ale ze to jeszcze winobranie, no to może gdzieś bardziej z boku, np park tysiąclecia, a później na deptak albo gdzieś tam przed siebie ustalimy jak się spotkamy :)

a my z Piotrusiem już po basenie było super!!!
ale padam, wiec jutro Wam napiszę więcej
dobranoc

Pluszaczku,serdeczne dzieki za zyczonka. :-D :tak: :happy2:

A co do spotkanka,to ja jestem jak najbardziej za deptakiem. :-p :-D :tak: Ale,jesli to Wam nie pasuje,to My sie dostosujemy do wiekszosci. :tak: :-)

Wesolutka,a Ty tez dasz rade byc? Tak dawno Was nie widzialam... :-( Adas pewnie wyrosl,ze HoHo! Odezwij sie i daj znac,czy spotkasz sie z Nami w sobote,bo jak widzisz organizujemy spotkanko BB. ;-) :-D

Cześć dziewczyny:-) Przepraszam że mało piszę:-( Weronika chodzi do przedszkola. Ale niestety nie podoba jej się i nie chce już tam chodzić. Musimy z nią jeździć na Pomorskie a mieszkamy na Lisiej, więc mamy całe miasto do przejechania. Chciałam ją zapisać do tego przedszkola za Topazem ale się nie dostała:no: A tam to nam kuzyn załatwił że małą przyjęli. Dzisiaj siedzimy w domu bo tatuś wyjechał i nie mam auta a autobusem jakoś się boję jechać rano z małą taki kawał drogi. Ona lubi jeżdzić autobusem ale rano są straszne tłumy:szok:
Weronika już się przeziębiła:-(
Agutka cieplutkie życzonka dla Zuzi z okazji pierwszych urodzienk:tak: I gratulacje z okazji samodzielnych kroczków;-) Kiedy to było u nas:szok::-D

Widzę że wpadacie na siebie w mieście:-D Jak Weronika była malutka to też codziennie byłam na deptaku, ponieważ w tym mieście nawet nie ma fajnego miejsca gdzie można by się wybrać z maluszkiem. Teraz to już jak wybieramy się do miasta to musi być wielkie święto:-D

Noelia a jak u was z przedszkolem:confused: Emilka chętnie chodzi:confused: I napisz jak w pracy. Ja jeszcze nie zaczęłam szukać:zawstydzona/y:

A spotkanko planujecie na sobotę, nie wiem jakie plany ma mój ukochany. Jeżeli nic nie wymyśli fajnego to może sie do was przyłączę.
Ja chodziłam z Weroniką na masaże do szpitala i byłam bardzo zadowolona. Jedyne co mi przeszkadzało to to że było nas troszkę za dużo w grupie. Mogłam sprawdzać wagę dziecka raz w tygodniu i jak miałam jakieś pytanka to można było zawsze pogadać. U nas prowadziła pani Iwonka z poradni laktacyjnej na zmianę z panią Haburą. Ale spokojnie można takie masaże wykonywać samemu w domu. Polecam do tego płytkę "Usypianki bobasa" jest bardzo wyciszająca.

WerEla,dziekuje Kochana - przekaze wszystko Zuzi,jak wstanie. :-D :tak: :-D

Baaaaaaaaardzo fajniuchno by bylo,gdybys dolaczyla do Nas w sobote! :tak: :-D Im wiecej Nas - tym lepiej. :-) :tak:

Hej Agutka widziałam cię dziś z Zuzią na spacerku jak stałyście koło straganu - jakbyś się zastanawiała co to za kobieta się ta dziwnie do ciebie uśmiechała to - Ja -> nie zaczepiałam Was - bo z kimś byłaś i nie chciałam przeszkadzać:-)

WerEla - szkoda że małej się tam nie podoba...
Pozdrawiam Myyyszaaaa

Hej

widze że spotkanko organizujecie ,...może tez do was dołącze ,tylko jedno ale mam ,bo chodze już do pracy ,ale jak sobotka będzie wolna ,to tez będę dobrze???:-)
Ale fajnie by było się spotkac :-D

Werela ,nie posłałam jej do przedszkola ,przemyslałam sprawe i siostra mnie tez przekonywała że jest jescze mała ,i bedzie jej tam cięzko ,...ale zapisana jest od października więc moge ja jeszcze posłac jak by była taka potrzeba,

reklama
O maj gad Agutka zapomniałam ze 9 Zuzia miała roczek ,a jeszcze 7 myslałam o jej urodzinkach ,wiem na pamięc kiedy sa bo sa dzień po moich:tak::tak:

W pierwszym wagonie olbrzymie słonie.
Dalej żyrafy... lisy... niedźwiedzie...
Na samym końcu pyszny tort jedzie...
Zające z miną uśmiechniętą wołają:
"Dziś jest Twoje święto..."
Jadą do Ciebie życzenia... jadą...

Dla Zuzinki ,od cioci Basia

Do góry