reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

zespół policystycznych jajników

reklama
hej, bylam ale nie zrobiłam,poszłam do przychodni ale oczywiscie dzisiaj nie pobierali krwi, wiec poszłam do szpitala, zapłaciłam za badanie wchodze patrze a tam dosłownie z 50 osób! i jeden punkt pobierania szok, nie mialam czasu zeby stac wiec poszłam, wrocilam za 1,5h i to samo, a ze juz bylo przed 11 nie załapałabym sie ;/ pojde jutro rano jeszcze raz jak znow bedzie tyle ludzi to pojde do przychodni trudno 20zł przepadnie, pamietam jak mieszkalam w wiekszym miescie to bylo 7 okienek i sie podchodzilo z ręką i juz szybko to szło, mialam jeszcze jeden test zrobilam i wyszła kreseczka tez blada ale bardziej widoczna, wiec mysle ze jestem w ciązy:)

Witam dziewczyny, nie miałam czasu prześledzić wszystkich wpisów w tym temacie, mam jednak nadzieję, że nie zaśmiecę forum i trafiłam właściwie.
Tez walczyłam z PCO, dwukrotnie starałam się o dziecko, dwukrotnie z sukcesem :) Po leczeniu zostały mi dwa niepełne opakowania clostilbegytu oraz dwa niepełne opakowania bromergonu, chętnie oddam jeśli któraś z Was leczy się tymi lekami. Mieszkam w W-wie, na Białołęce, preferuję odbiór osobisty. Leki oddam bezpłatnie pierwszej zainteresowanej osobie, która napisze do mnie na adres: tynaa@poczta.onet.pl.
Pozdrawiam i życzę pomyślnych satarań :)

reklama
Do góry