reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

zespół policystycznych jajników

reklama
hm czyli moge isc do przychodni i powiedziec ze chce takie badania odplatnie? mi zawsze dawala rodzinna bo nie bylo z tym problemu, ale podejrzewam ze po nowym roku beda kolejki do lekarza to szybciej chyba będzie zapłacić, a ile sie czeka na wynik bedzie w ten sam dzien czy na drugi?

hej dziewczyny, wszystkiego najlepszego w nowym roku :)

ja wczoraj robilam test i wyszla bardzo blada druga kreska, pozniej zrobilam inny i tez to samo, jutro rano zrobie jeszcze raz ;D co myślicie jest jakas szansa? w niedziele mialam miec okres i do dzisiaj nie ma. od paru dni wszystko mnie bolało szczegolnie rece i nogi ale nie wiem czy to miałoby jakis zwiazek z ew. ciąza?
pewnie blada bo jeszcze wcześnie ale z każdym dniem będzie grubsza, zobaczysz :happy:

hm no u mnie tez na drugi ale nieraz pamietam ze jak chcialam szybko to mi faksowali do przychodni wyniki w ten sam dzien. zrobilam dzis rano test ale nadal blada kreska,ale jak robiłam na najczulszym to bylo ją widac lepiej, a dzisiaj chyba jakis taki nie bardzo, jutro ide chyba na krew, chce juz wiedziec :) okresu nie mam nadal, ale caly czas boli mnie brzuch ;(

carloska wynik będziesz miała tego samego dnia po południu albo na drugi dzień, zależy gdzie zrobisz. Jak będą mieli laboratorium na miejscu to często wynik jest tego samego dnia. Wszystkie badania bez skierowania są odpłatne ale niestety nie wiem ile nie robiłam bety.
A który to dzień cyklu i jakie masz cykle? Bierzesz jakieś leki?

mavika ja brałam tabletki wlasnie na pcos i mialam cykle rowno co 28dni no i to moj pierwszy cykl po odstawieniu, ginka zaleciła odrazu sie starać po zakonczeniu brania, więc okres miałam dostac w niedziele nie ma do tej pory, zawsze mialam nieregularne cykle ktore trwały nawet 60-90dni przed hormonami wiec sie nie dziwiłam ze nie mam, ale w pon zrobilam test i wyszła ta bladziutka kreseczka, dzis rano to samo. leków nie biore żadnych , tylko kwas foliowy od poczatku starania :)

czyli generalnie jesteś 3 dni po terminie miesiączki? Idź na betę albo poczekaj z tydzień z kolejnym testem. Wiarygodny jest już 14 dni od zapłodnienia.

reklama
Do góry