butterfly21
hope & love
carloska u nas - ja bynajmniej robię badania w przychodni ale prywatnie i nie mam żadnego skierowania a na kwitku z wynikami jest napisane,że skierowała mnie rodzinna
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
pewnie blada bo jeszcze wcześnie ale z każdym dniem będzie grubsza, zobaczyszhej dziewczyny, wszystkiego najlepszego w nowym roku
ja wczoraj robilam test i wyszla bardzo blada druga kreska, pozniej zrobilam inny i tez to samo, jutro rano zrobie jeszcze raz ;D co myślicie jest jakas szansa? w niedziele mialam miec okres i do dzisiaj nie ma. od paru dni wszystko mnie bolało szczegolnie rece i nogi ale nie wiem czy to miałoby jakis zwiazek z ew. ciąza?