reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

zespół policystycznych jajników

Dziewczyny zdrowych, spokojnych Świąt Bożego Narodzenia :-) dla staraczek szybkiego spełnienia marzenia o dziecku :-) dla mam zdrowia dla maluszków :-)

reklama
happy8se.gif
jeszcze raz WESOŁYCH ŚWIĄT!!!!
happy8se.gif

p.s - monitoring się jednak odbędzie! Trzymajcie kciuki.

hej dziewczyny, wszystkiego najlepszego w nowym roku :)

ja wczoraj robilam test i wyszla bardzo blada druga kreska, pozniej zrobilam inny i tez to samo, jutro rano zrobie jeszcze raz ;D co myślicie jest jakas szansa? w niedziele mialam miec okres i do dzisiaj nie ma. od paru dni wszystko mnie bolało szczegolnie rece i nogi ale nie wiem czy to miałoby jakis zwiazek z ew. ciąza?

jeden robilam amil chyba coś takiego juz nie pamietam, nie bylo innego w aptece, pozniej kupilam w drugiej dwa inne pre-test i kinder test, ten ostatni na jutro. nie wiem co myslec kreski na jednym i drugim naprawde blade musialam podejsc do okna by dojrzeć, chociaz na tym drugim moj maz słabo ale tez dostrzegł cos :)

reklama
mavika dziękuje, mam nadzieje, rano zrobie jeszcze jeden, a mozesz mi powiedziec czy te badanie hcg mozna zrobic w przychodni? czy rodzinny da mi skierowanie czy musze isc do gina po to? i po jakim czasie sa juz wyniki, pytam bo widze ze jestes w 20 tygodniu wiec pewnie to przerabiałaś :)

Do góry