reklama
butterfly21
hope & love
p.s - monitoring się jednak odbędzie! Trzymajcie kciuki.
butterfly21
hope & love
hoł hoł hoł, co tu takie pustki
kasia.natka
Fanka BB :)
SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU!!!
SPEŁNIENIA MARZEŃ!
SPEŁNIENIA MARZEŃ!
hej dziewczyny, wszystkiego najlepszego w nowym roku
ja wczoraj robilam test i wyszla bardzo blada druga kreska, pozniej zrobilam inny i tez to samo, jutro rano zrobie jeszcze raz ;D co myślicie jest jakas szansa? w niedziele mialam miec okres i do dzisiaj nie ma. od paru dni wszystko mnie bolało szczegolnie rece i nogi ale nie wiem czy to miałoby jakis zwiazek z ew. ciąza?
ja wczoraj robilam test i wyszla bardzo blada druga kreska, pozniej zrobilam inny i tez to samo, jutro rano zrobie jeszcze raz ;D co myślicie jest jakas szansa? w niedziele mialam miec okres i do dzisiaj nie ma. od paru dni wszystko mnie bolało szczegolnie rece i nogi ale nie wiem czy to miałoby jakis zwiazek z ew. ciąza?
butterfly21
hope & love
carlosa trzymam kciuki! ;-) jakiej firmy robiłaś test?
jeden robilam amil chyba coś takiego juz nie pamietam, nie bylo innego w aptece, pozniej kupilam w drugiej dwa inne pre-test i kinder test, ten ostatni na jutro. nie wiem co myslec kreski na jednym i drugim naprawde blade musialam podejsc do okna by dojrzeć, chociaz na tym drugim moj maz słabo ale tez dostrzegł cos
reklama
mavika dziękuje, mam nadzieje, rano zrobie jeszcze jeden, a mozesz mi powiedziec czy te badanie hcg mozna zrobic w przychodni? czy rodzinny da mi skierowanie czy musze isc do gina po to? i po jakim czasie sa juz wyniki, pytam bo widze ze jestes w 20 tygodniu wiec pewnie to przerabiałaś