reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zespół policystycznych jajników

Dziewczyny zdrowych, spokojnych Świąt Bożego Narodzenia :-) dla staraczek szybkiego spełnienia marzenia o dziecku :-) dla mam zdrowia dla maluszków :-)

reklama
happy8se.gif
jeszcze raz WESOŁYCH ŚWIĄT!!!!
happy8se.gif

p.s - monitoring się jednak odbędzie! Trzymajcie kciuki.

hej dziewczyny, wszystkiego najlepszego w nowym roku :)

ja wczoraj robilam test i wyszla bardzo blada druga kreska, pozniej zrobilam inny i tez to samo, jutro rano zrobie jeszcze raz ;D co myślicie jest jakas szansa? w niedziele mialam miec okres i do dzisiaj nie ma. od paru dni wszystko mnie bolało szczegolnie rece i nogi ale nie wiem czy to miałoby jakis zwiazek z ew. ciąza?

jeden robilam amil chyba coś takiego juz nie pamietam, nie bylo innego w aptece, pozniej kupilam w drugiej dwa inne pre-test i kinder test, ten ostatni na jutro. nie wiem co myslec kreski na jednym i drugim naprawde blade musialam podejsc do okna by dojrzeć, chociaz na tym drugim moj maz słabo ale tez dostrzegł cos :)

reklama
mavika dziękuje, mam nadzieje, rano zrobie jeszcze jeden, a mozesz mi powiedziec czy te badanie hcg mozna zrobic w przychodni? czy rodzinny da mi skierowanie czy musze isc do gina po to? i po jakim czasie sa juz wyniki, pytam bo widze ze jestes w 20 tygodniu wiec pewnie to przerabiałaś :)

Do góry