reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

zespół policystycznych jajników

reklama
29 grudnia zaczęłam plamić (28 dc) wydawało mi się, że to już @ się zaczyna, ale to plamienie nie przerodziło się w nic poważniejszego. Plamiłam przez tydzień i koniec. Przez kilka dni był spokój, a teraz (chyba 12 dc, jeśli liczyć, że tamto plamienie było jakąś formą @) znowu zaczęłam. Najpierw myśleliśmy, że to owulacyjne bo niby 12dc, ale plamienie raz się nasila, a raz ustaje. Dziś niby 15 dc i cały czas tak samo. Nastrój mam tak beznadziejny, że najchętniej wszystkich bym pogryzła. Nadmienię, że przez święta strasznie się pochorowałam (bez gorączki) i miałam niezły kociołek w pracy. Jestem strasznie sfrustrowana, bo bardzo chciałabym zrobić badania, które mi lekarka zleciła, ale muszę czekać na 2-3 dc (i muszę go być w 100% pewna...), a ten 2-3 dc jakoś przyjść nie może. Przez rok miesiączkowałam elegancko co 35 dni z normalną obfitością a od 13 listopada wszystko się pomerdało...:-(

Carloska wielkie gratulacje :).
Do mnie dzisiaj @ przylazła. A to jest 3 cykl gdzie nie musiałam brać duphastonu :). Cykle 43 dniowe. Mam nadzieję, że tak będzie jak najdłużej.

Witam!
Niestety nie dam rady przeczytać całego wątku- chociaż może kiedyś spróbuje...

Ja też cierpię na PCOS (stwierdzone 09.2011 r.) Od tego czasu bezskutecznie walczymy o dziecko...jest metformina (glucophage), zmiana diety i inne wspomagacze witaminowe, a od sierpnia doszło jeszcze clo no i luteina.

Dziewczyny czy macie jeszcze doświadczenia z jakimiś lekami? Nie wiem już jak sobie pomóc, żeby w końcu się udało :-(

Dziękuję z góry za odpowiedzi i życzę miłego dnia :*

różniczka a lekarz ma jakieś plany wobez Ciebie? Od sierpnia minęło już 5 miesięcy, zwykle nie stosuje się tak długo Clo. Masz owulację? Miałaś monitoring? Partner miał badanie nasienia?

Tak badał- w granicach normy wyszło, miałam monitoring i za 2 cykle inseminacja. Dlatego szukam jeszcze jakiegoś innego rozwiązania.
Owulację niby mam chociaż w tym cyklu to raczej nie...:-(

reklama
Do góry