reklama
hej, bylam ale nie zrobiłam,poszłam do przychodni ale oczywiscie dzisiaj nie pobierali krwi, wiec poszłam do szpitala, zapłaciłam za badanie wchodze patrze a tam dosłownie z 50 osób! i jeden punkt pobierania szok, nie mialam czasu zeby stac wiec poszłam, wrocilam za 1,5h i to samo, a ze juz bylo przed 11 nie załapałabym sie ;/ pojde jutro rano jeszcze raz jak znow bedzie tyle ludzi to pojde do przychodni trudno 20zł przepadnie, pamietam jak mieszkalam w wiekszym miescie to bylo 7 okienek i sie podchodzilo z ręką i juz szybko to szło, mialam jeszcze jeden test zrobilam i wyszła kreseczka tez blada ale bardziej widoczna, wiec mysle ze jestem w ciązy
butterfly21
hope & love
carloska gratulacje
butterfly21
hope & love
to się ciesz,że tak szybko! gratulacje ogromne teraz życzę ci nudnej ciąży!
Witam dziewczyny, nie miałam czasu prześledzić wszystkich wpisów w tym temacie, mam jednak nadzieję, że nie zaśmiecę forum i trafiłam właściwie.
Tez walczyłam z PCO, dwukrotnie starałam się o dziecko, dwukrotnie z sukcesem Po leczeniu zostały mi dwa niepełne opakowania clostilbegytu oraz dwa niepełne opakowania bromergonu, chętnie oddam jeśli któraś z Was leczy się tymi lekami. Mieszkam w W-wie, na Białołęce, preferuję odbiór osobisty. Leki oddam bezpłatnie pierwszej zainteresowanej osobie, która napisze do mnie na adres: tynaa@poczta.onet.pl.
Pozdrawiam i życzę pomyślnych satarań
Tez walczyłam z PCO, dwukrotnie starałam się o dziecko, dwukrotnie z sukcesem Po leczeniu zostały mi dwa niepełne opakowania clostilbegytu oraz dwa niepełne opakowania bromergonu, chętnie oddam jeśli któraś z Was leczy się tymi lekami. Mieszkam w W-wie, na Białołęce, preferuję odbiór osobisty. Leki oddam bezpłatnie pierwszej zainteresowanej osobie, która napisze do mnie na adres: tynaa@poczta.onet.pl.
Pozdrawiam i życzę pomyślnych satarań
E_lfka
Zaciekawiona BB
Gratulacje carloska!!!!!!!!
reklama
E_lfka
Zaciekawiona BB
A ja znowu zaczęłam plamić. I sama nie wiem już, co mam zrobić.