reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zdrowie,wychowanie i rozwój naszych dzieciaczków

pomysle nadtym,za bardzo nie mam gdzie przeniesc...
Zmuś męża żeby Ci półke specjalnie na to zawiesił, pokaż mu w necie jakieś zdjęcie poparzonego dziecka to sama zobaczysz że w dwa dni skombinuje.

Agnieszka myślę o Was! Trzymaj się jakoś, a z Nadusią wszystko bedzie dobrze!:***

Chrupcia zdrówka dla Stasia:* A jak wyzdrowieje to szczerze radze odstawić go od piersi - na mój chlopski rozum to wyniszczysz sobie organizm. I do mleka i do płodu przenikają potrzebne substancje z Twojego organizmu: białko, wapń, witaminy, minerały i inne; jeśli nie jesteś na jakiejś super specjalnej diecie to wszystko jest brane z Twojego ciała, osłabisz sobie wszystkie organy i tylko patrzeć jak po porodzie dostaniesz anemii, potem przeróżne problemy zdrowotne do osteoporozy włącznie.

reklama
Agnieszka dobrze, że już macie to za sobą, teraz trzymam kciuki za wyniki, a na lekarzy w szpitalu brak słów, teraz coś w powietrzu lata Cypek miał coś takiego we wrześniu też osłuchowo ok, lekarka też twierdziła, że przesadzam, ale uparłam się i w końcu dała leki, więc przeszło. Zdrówka dla Nadusi, a dla ciebie dużo sił, żebyś to wszystko przetrwała.

Chrupcia zdrówka

Agnieszka, ściskam Nadusię i ciebie bardzo mocno. Wszystkiego dobrego wam życzę.

Chrupcia, zdrówka dla was. Tak w ogóle to kiedy poznasz płeć bejbiaka??? Afi już wie, co sie obijasz?:-p

Oleśka, babo, fangę w nosa chcesz??? Wizytę mamy w poniedziałek ale nie ma potrzeby robienia usg wtedy raczej. Zapewne jednak poprosimy dodatkowo bo też chcielibysmy wiedzieć. Aczkolwiek podobno nasz lekarz jestbardzo powściągliwy w tej materii.

co do sraki to bardzo tajemnicza sprawa ;-) bomby poszły w niedzielę, potem o 23 w poniedziałek jedna o 6 rano we wtorek kolejna i cały wtorek przerwa, nic, myślałam, ze koniec. I tu taka za... niespodzianka o 4 rano. Bidak ufajdolony po uszy... I teraz znowu nic... cisza... czekamy przyczajeni zza ceraty ;-)

Agnieszka, dobrze, ze juz najgorsze za wami. mam nadzieje ze wyniki biopsji beda dobre. zdrowka dla Nadusi!

Chrupcia, szybkiego uwolnienia od ceraty zycze ;) i trzymam kciuki za poniedzialkowa wizyte :)

Agnieszka ogromne buziaki dla Nadusi :* Musi się biedna nacierpieć...:(

Chrupcia zdrowia dla Stasia! I zgadzam się z dziewczynami, dawaj znać jak tylko poznasz płeć :)

Chrupcia trzymam kciuki za poniedziałkową wizytę, no i przyłączę się do reszty czekających na płeć maleństwa ;-)

reklama
agnieszka - jeju dopiero teraz doczytałam, biedna Nadusia, kurcze ileż ona się nacierpi, to niesprawiedliwe !! Trzymam za Was kciuki !!!

chrupcia -
co do sraki to bardzo tajemnicza sprawa
wink2.gif
bomby poszły w niedzielę, potem o 23 w poniedziałek jedna o 6 rano we wtorek kolejna i cały wtorek przerwa, nic, myślałam, ze koniec. I tu taka za... niespodzianka o 4 rano. Bidak ufajdolony po uszy... I teraz znowu nic... cisza... czekamy przyczajeni zza ceraty
wink2.gif

umarłam ! :-D:-D:-D
Zdrówka dla Prezesa !

Do góry