reklama
evelinka
Fanka BB :)
Nikita w pierwszych tygodniach życia ciemiączko ma prawo się powiększyć,więc to niekoniecznie mogła być pomyłka.Na potwierdzenie to przy dwójce moich chłopaków tak właśnie było,że przy wypisie mniejsze niż na pierwszych wizytach
Zmierzyliśmy dziś naszego kawalera.Matunio ma 67 cm :-)
Może się zmieniło, ale nie z 1 cm na 3 i półNikita w pierwszych tygodniach życia ciemiączko ma prawo się powiększyć,więc to niekoniecznie mogła być pomyłka.Na potwierdzenie to przy dwójce moich chłopaków tak właśnie było,że przy wypisie mniejsze niż na pierwszych wizytach
Mały wczoraj zjadł ponad 900ml
nieźle, ma apetyt :-) u mnie wczoraj było 500ml, średnio zjada 600-650
katagorka20
witam ..
my po wizycie u okulisty... mała nawet była dzielna tylko zaplakała jak jej robila masaż oczek i pdoobno niestety tak ma zaplakac za akzdym razem jak jej to bede robiła a mam robić kilka razy na dzień aż mi żal jak o tym pomysle plus dostałysmy krople na 2 tyg. Tobrex.
aha i tak ropiec moze do roku ... ale najwazniejszy ten masaż tego oczka bo moze obyc sie bez interwencji okulisty bo pani dr mówila ze nie ma sensu narazie małej narazac na igle itd bo to juz w ostateczności bo to jednak jest inwazja!!! więc mam byc dobrej mysli i masować jej oba oczka i przemywać potem gazikiem z woda przegotowana...Trzymajcie za nas kciuki żeby było wszystko oki
my po wizycie u okulisty... mała nawet była dzielna tylko zaplakała jak jej robila masaż oczek i pdoobno niestety tak ma zaplakac za akzdym razem jak jej to bede robiła a mam robić kilka razy na dzień aż mi żal jak o tym pomysle plus dostałysmy krople na 2 tyg. Tobrex.
aha i tak ropiec moze do roku ... ale najwazniejszy ten masaż tego oczka bo moze obyc sie bez interwencji okulisty bo pani dr mówila ze nie ma sensu narazie małej narazac na igle itd bo to juz w ostateczności bo to jednak jest inwazja!!! więc mam byc dobrej mysli i masować jej oba oczka i przemywać potem gazikiem z woda przegotowana...Trzymajcie za nas kciuki żeby było wszystko oki
evelinka
Katagorka na pewno będzie dobrze.Mojemu starszemu też długo oczko ropiało miał krople i pediatra wysyłał na udrożnianie.Często masowałam,przeszło i się obyło,także oby i Twojej małej pomogło
reklama
aguska24mir
mama Pawełka :)
mojemu tez oczko ropiało i maiłam te kropeli i masaz i po 3 tygodniach przeszzło a pozatym kazał mi przemywac oczko sola fizjologiczna 3 razy dziennie