reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zdrowie,wychowanie i rozwój naszych dzieciaczków

My dziś po szczepieniu - mały dostał hexe 6 w 1 i rotarixa - mam nadzieję że obejdzie się bez żadnych skutków ubocznych :tak:
Wczoraj w nocy okropnie męczyły go gazy a chciałam zeby był w miarę wypoczęty na szczepienie to wzięłam go do siebie - położyłam go brzuch do brzucha i tak spaliśmy do 2 w nocy. O 2 obudziłam się i położyłam go obok a sama poszłam ściągnąć pokarm bo wypiłam lampkę wina wieczorem a od tego mam mlekotok.
Nie wiem jak to jest ale wszelkie kolki mojego dziecka ustępują jak ręką odjął jak ląduje w łóżku rodziców :confused: i to raczej nie są udawane bo widać jak stęka przez sen w łóżeczku i czasem płacze, a jak śpi ze mną to cisza i jak aniołeczek.

reklama
Hmmm mi sie wydaje, że duza część kolek ma podłoże nerwowe bardziej niż zwiazane z jedzeniem. Moj jak mial ze dwa razy "kolke" to o dziwo przy cycku jak ręką odjął.

A dzis zastanawiałam sie nad zagadnieniem z podobnej serii - jak to jest, że ma bączki tylko jak nie śpi? Przecież jelita pracuja zupelnie niezależnie bo to mięśnie gładkie więc powinien "walić" tez przez sen jak ma gazy...

katagorka, mój też miał antybiotyk na ropiejące oczko, po nim oczko super :-)'
Nie wiem jak to jest ale wszelkie kolki mojego dziecka ustępują jak ręką odjął jak ląduje w łóżku rodziców :confused: i to raczej nie są udawane bo widać jak stęka przez sen w łóżeczku i czasem płacze, a jak śpi ze mną to cisza i jak aniołeczek.
też to zauważyłam ;-)
A dzis zastanawiałam sie nad zagadnieniem z podobnej serii - jak to jest, że ma bączki tylko jak nie śpi? Przecież jelita pracuja zupelnie niezależnie bo to mięśnie gładkie więc powinien "walić" tez przez sen jak ma gazy...
a mój przez sen też nieźle wali :-p
ale myślę, że jak nie śpi, to mu lepiej, bo czasem musi się napiąć, żeby mega pierda puścić :-D

Oj mój to wali czasem jak z armaty - aż nogę przez sen podnosi żeby lepiej szło :)

Oj mój to wali czasem jak z armaty - aż nogę przez sen podnosi żeby lepiej szło :)

Ooooo tak, u nas też obowiązkowo noga podniesiona, z tym że puszcza bąki i przez sen i nie śpiąc. Mamy za to ostatnio nowy zwyczaj- jak koło południa podłącza się do cyca, to zaczyna produkować kupę:sorry2::confused:

u nas przed chwila tez tak bylo :)

minuta ciszy, buzia w bezruchu, kleks az mi udo zadrżało i jemy dalej :) A pojedzeniu był uprzejmy zbełtać mi sie prosto w dekolt, za 10 punktów, na kokardkę od stanika ;)

a mi się dzisiaj oberwało kleksem po białych spodniach :/
maluch zjadł, wzięłam go na kolana żeby doprowadzić cyckonosz do porządku, ten mi tutaj chichy i chachy zaczął urządzać więc super zabawa, nagle poleciała tak seria, że i mi się oberwało :-D

U nas ida takie salwy armatnie
bez roznicy spimy czy nie;-)
az nie wiem czy to tak kobietce wypada:-D

Awru ja zostalam dzisiaj poczestowana zygiem prosto w dekold,centralnie miedzy cycki i rozlazlo sie po staniku:sorry2:

reklama
mojemu też się dziś ulało, na moje placy- karmiłam w aucie
myślałam,że slina mu tylko pociekła, więc olałam to,
wyszłam z auta i szłam z młodym do urzędu, dogonił mnie mój M i się śmieje, że mam śmieszną białą, twarożkową dróżkę na plecach :-D

Do góry