Wynoś go jak najwięcej na dwór, kładź pod oknem, żeby możliwie najdłużej w świetle słonecznym był (oczywiście nie zeby mu bezpośrednio słońce świeciło w twarz, tylko w świetle słonecznym).hej dziewczyny
wczoraj bylismy na szczepieniu ale nie zrobili nam go bo lekarz stwierdziłą ze ma jeszcze zółtaczke
kazała zrobic bilirubine ma 5.9 powiedział ze zaduzo ale kazała czekac ze moze sama przejdzie
byłam u drugiej kazała mi isc do szpitala
potem prywatnie u lekarza to ta powiedziłą zeby do poniedziałku odstawic piers zrobic usg brzuszka i nie wiem sama co mam robic
mały wazy 5300 g przez 7 tygodni przybrał 2200g i mierzy 58 cm
dorazdzieci co mam zrobic
lub czy któras tez tak miała zeby zoltaczka tak sie przedłuzala
a i jeszcze jedno jesli sciagacie mleko z piersi to tak mniej wiecej ile mililitrów wam wychodzi
dziekuje jestem załamana
z ta słuzba zdrowa nie mozna dojsc do ładu co lekarz to inne poglady
Wczoraj byli u mnie znajomi z trzymiesięcznym maluchem, położna im poleciła taki sposób jak żółtaczka po powrocie do domu wyszła i przeszło, obyło się bez żadnych leków i bez szpitala:-)
Dziewczyny, nie porównujcie za bardzo wagi maluszków między sobą, czym starsze tym mniej przybierają przecież i będą się wyrównywać. Pewnie gdzieś w czwartym - piątym miesiącu będą niemal równe ze sobą:-)